Ahoj, chtěl bych pořídit RC model vrtulníku cenově do 1.500Kč s co nejdelší výdrží.
Mohl by mi někdo něco doporučit? Nikdy předtím sem nic takového nevlastnil
RC model vrtulníku Vyřešeno
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
RC model vrtulníku Vyřešeno
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: RC model vrtulníku
jj, koukal jsem i tam, ale mě jde hlavně asi o tu výdrž a tu kolikrát neuvádějí.
-
- Pohlaví:
Sice jsem to viděl v provozu, ale zkušenost nemám. Nepočítej že budeš létat 30 minut. Tyhle stroje jsou dost náročné na výkon, potažmo na příkon a ten je dán kvalitou zdroje, resp. baterií, viz.
http://aukro.cz/vrtulnik-syma-s-osvetle ... 41310.html
Na straně druhé, je ale 10 minut relativně dlouhá doba a baterii můžeš vyměnit za nabitou.
Na straně druhé, je ale 10 minut relativně dlouhá doba a baterii můžeš vyměnit za nabitou.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Baterku bohužel nevyměníš, protože je napevno zabudovaná v modelu a dobíjí se kablíkem z ovladače. Minulý víkend jsi prošvihl v Praze veletrh Modelhoby, kde podobných potvor vystavují na kamiony 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
sem koukal, že se to pohybuje tak kolem 10-15 minut, průměr je těch 8-10.
zase čím víc podle mě světýlek, tak tím náročnější na baterii
zase čím víc podle mě světýlek, tak tím náročnější na baterii

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud tomu propadneš, jako že jo, tak jich budeš mít víc a jakmile jednomu dojde baterka, sundáš z nabíječky druhý, třetí, čtvrtý,... první, druhý,...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
RC modely na aukru stoji za prd jsou to akorat hračky ktere se akorat udrži ve vzduchu o nějakem cyklickem řizeni nemuže byt ani řeč.
Doporučuju t-rex 450 nebo t-rex 250 ,asi nejlevnějši co se da ovladat ,da se s tim litat 3D a celkově je to klidny vrtulniček :)
Jinak se da ušetřit a koupit ruzne činske (hračky) jako třeba honny bee 2 nebo 3 atd je toho spousta ,ale musiš počitat s horši ovladatelnosti a žebude docela problem ho udržet ve visu.
Pokud chceš čistě jen hračku do bytu tak Blade mCP X Micro Elektro nebo něco podobneho .
Počitej že pokud koupiš hračku z aukra nebude se to dat ovladat (vim o čem mluvim jeden sem dostal na test a jedine co se s tim dalo dělat viset ve vzduchu, ovladat to nešlo protože se nedal vyštelovat ocasni motor a točilo se to dokola.
ty konektory na připojeni nabiječky zlo, připojiš to 5x a už nedrži a neda se nabit, pak je to třeba přepajet ...
Doporučuju t-rex 450 nebo t-rex 250 ,asi nejlevnějši co se da ovladat ,da se s tim litat 3D a celkově je to klidny vrtulniček :)
Jinak se da ušetřit a koupit ruzne činske (hračky) jako třeba honny bee 2 nebo 3 atd je toho spousta ,ale musiš počitat s horši ovladatelnosti a žebude docela problem ho udržet ve visu.
Pokud chceš čistě jen hračku do bytu tak Blade mCP X Micro Elektro nebo něco podobneho .
Počitej že pokud koupiš hračku z aukra nebude se to dat ovladat (vim o čem mluvim jeden sem dostal na test a jedine co se s tim dalo dělat viset ve vzduchu, ovladat to nešlo protože se nedal vyštelovat ocasni motor a točilo se to dokola.
Blue Spirit píše:Sice jsem to viděl v provozu, ale zkušenost nemám. Nepočítej že budeš létat 30 minut. Tyhle stroje jsou dost náročné na výkon, potažmo na příkon a ten je dán kvalitou zdroje, resp. baterií, viz.
ty konektory na připojeni nabiječky zlo, připojiš to 5x a už nedrži a neda se nabit, pak je to třeba přepajet ...
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
já mám lamu tříkanálovou do ovladače jsem napojil dvoukilový zdroj ať nemusím nabíjet a jak jsem chtěl koupit další dvě baterky na výměnu tak jsem před tím si chtěl ještě zaletět baterka která byla skoro celý den na nabíječce nevydržela ani půl minuty a teď mi leží ve skříni a čeká na opravu :( jinak celkem těžké se s tím naučit lítat nějak slušně
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
To je pravě problem u těch neznačkovych vrtulniku že se prakticky nedaji ovladat
Je jasne že ti baterka kixla mužeš byt rad že nevybuchla pokud si ji přebil , davaji se tam li-poly kvuli hmotnosti
Je jasne že ti baterka kixla mužeš byt rad že nevybuchla pokud si ji přebil , davaji se tam li-poly kvuli hmotnosti
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Yety píše:RC modely na aukru stoji za prd jsou to akorat hračky ktere se akorat udrži ve vzduchu o nějakem cyklickem řizeni nemuže byt ani řeč.
tak určitě 10 klacků do toho dávat nebudu

z aukra bych to nekupoval, spíš z obchodu. ale výdrž 10 minut přijde strašně málo, si ani člověk pořádně nezařádí :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”