465GB z 500GB je docela dost, mě to vždycky sežere strašně moc viděl bych to tak na 10% z celkový kapacity petaq: existují různý utility na změnu vzhledu Windowsu, klidně může mít i Win95 se vzhledem W7
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Napoj to přímo na řadič, smaž všechny partition, vytvoř novou a naformátuj. CzechBoY: Nikdo nic nežere, 465GB je 500GB za předpokladu že 1kB je 1000B, to udělali kvůli tomu že lidi jsou líný si pamatovat ty čísla (8, 16,32, 64,...) Když se koukneš na vlastnosti disku tak ti to tam ukáže vždycky 465GB (za předpokladu že máš 0,5TB disk) ale hned předtím máš kapacitu v Bajtech (což je ta skutečná).
Zkusil jsem to s tim CD pri instalaci win a uz se zobrazuje celkova kapacita, lae je zde dlaší problé, a to že disk je rodělen na oddily a ten druhej, má 280gb dejde upravovat, tzv. nejde mu přidělit pismeno ani nejde sloucit s ostatními oddíly.
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.
Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám dva SSD disky, jeden, který je malý C: (128GB) a druhý, který je větší H:. Bohužel mám Win nainstalovaný na tom menším a potřeboval bych
1. Nainstalovat čistou verzi Win 11 na větší disk
2. Naformátovat menší...
Zdravím. Po 10 letech jsem se rozhodl postavit nové kancelářské PC.
Už se v tom tolik neorientuji :D a tak prosím o radu. Mám základní desku ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II která má PCI Express 3.0.
Vybírám k ní vhodný disk. Zaujal mne WD Blue SN580...
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec koupil Lexar NM710 1TB. Má záruku 5 let a u Alzy v akci za 1529 Kč. Počítač je složený a šlape to. Disk po testu v zátěži teplotu jen 38 stupnů.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.