Herní server
Herní server
Zdravím,chcem s kamošema hrát online hru,ale když založím např. já tak se na něj normálně připojím,ale když se chce připojit někdo jiný tak server sice vidí,ale nejde se připojit a naopak.Veřejnou IP adresu asi mám (podle jednoho člověka z jiného fóra-81.19.35.203 ) Tak nevím čím to může být.Děkuju za pomoc.
Re: Herní server
Nestačí mít veřejnou adresu na modemu, ale být vidět i na svém PC (dobře nastavený NAT nebo DMZ). Nejlépe se to pozná na P2P, třeba na StrongDC++ a zkusit vyhledat výraz "mp3", mělo by se najít mnoho výsledků a měl bys být i schopen je stáhnout ...
Nevím jestli mám chybu v nastavení StrongDC++ nebo mám špatně nastavený NAT nebo DMZ,protože sem si stahl strongDC++ a když dám search(hledat) napíšu "mp3" a dám search tak se nic nestane a nestane se nic ať tam napíšu cokoliv,pořípadě jak mám nastavit ten NAT nebo DMZ?
Takže to opravdu nemáš prosvícené až do konce na svoje PC. Ve StronguDC++ napiš do příslušného políčka svoji veřejnou IP a nech volbu přímé propojení, pokud nic nedohledáš nebo velmi málo, vrhni se do nastavování modemu. Co máš za modem?
Nevím ,jestli sem napsal adresu tak kam sem měl (file-settings-connection settings-(external-WAN IP)) ale stále to nic nenašlo,můj modem je Well PTI-8411
Stáhni si češtinu do StronguDC++ a aktivuj ji. Ten modem neznám, takže s nastavením neporadím.
takže s čestinou jsem se pouze ujistil,že mám správné nastavenení a stále nic
Tak to je jasné. Pomocí StronguDC++ zjistíš pouze, že nemáš správně nastavený modem pro svoje potřeby.
A co teď?Kde zjistím jak mám nastavit ten modem?
¨zatím sem toho o něm moc nenašel natož nastavení
¨zatím sem toho o něm moc nenašel natož nastavení
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3503
-
od petrvorisek