dobrý večer, už se celé hodiny trápím se svým notebookem. zkoušel jsem najít nějakou odpověď zde na foru, ale nebylo mi to moc platný. abych se vrátil k problému. prostě jsem chtěl dnes ráno zapnout notebook a nic... jen načítá a načítá win. restartoval jsem ho a naskočila tabulka opravit sys. a spustit obvyklým způsobem nebo tak nějak. dal jsem tedy opravit. několik min.to chroupe a pak se sám restartuje. a zase a zase nabíhají do nekonečna win. opět restartuji a dávám spustit obvyklým způsobem. a zase nabíhají a nabíhají. tak tedy restart a F8. vyzkoušel jsem to od nouzového režimu a po poslední známou konfiguraci. vše bezvýsledně.
pak jsem tedy přistoupil k tomu, že dám opravu z DVD, ale bohužel. původní zálohu mám vytvořenou přes acer recovery (nebo tak nějak). nabíden mi to původní instalaci, oprava nejde. co teď? díky moc za radu. nerad bych musel formátovat.
a ještě. mám takový oříšek. pomocí nějakého programu jsem si kdysi rozdělil disk na dva díly. kdyby došlo k nejhoršímu, nesloučí se mi zpět?
nelze spustit Win Vista
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nelze spustit Win Vista
Když budeš formátovat jen oddíl s OS, tak se odstraní jen data z toho formátovaného oddílu. Druhý oddíl zůstane beze změny.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Může to být způsobeno spoustou věcí, od poškozeného souborového systému, po nějakou virovou nákazu.
Stáhni a vypal Recovery Disk a zkus z nějakého bodu obnovy vrátit systém o pár dní zpět (System Restore).
V příkazovém řádku můžeš zkusit spustit chkdsk /r
Stáhni a vypal Recovery Disk a zkus z nějakého bodu obnovy vrátit systém o pár dní zpět (System Restore).
V příkazovém řádku můžeš zkusit spustit chkdsk /r
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
vir tam není. nebo alespň doufám, protože když jsem šel včera večer spát, tak jsem celý notebook projel antivirem. a k bodu obnovení se nedostanu, když mi nenaběhne sys. teď jsem se někam dostal a píše mi to, že žádný bod obnovení nebyl nalezen
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2011 21:36) ---
i když disk nebyl rozdělený přes win, ale nějakým jiným programem, když už byl win nainstalovaný?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2011 21:36) ---
Pic píše:Když budeš formátovat jen oddíl s OS, tak se odstraní jen data z toho formátovaného oddílu. Druhý oddíl zůstane beze změny.
i když disk nebyl rozdělený přes win, ale nějakým jiným programem, když už byl win nainstalovaný?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
I tehdy, pokud jsou skutečně vytvořeny dva oddíly, což předpokládám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
rád bych nakopl ten notebook, abych si ze sys.disku stáhl nějaký data
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle toho co píšeš, tak je nabouraný systém a všechny možnosti, které byly možné jsi vyčerpal. Jedno z řešení je ( jestliže máš tu možnost) stáhnout si CD Hirenboot, vypálit na disk a nabootovat z tohoto disku. Je tam hromada programů na kontrolu disku, paměti, a také mini Windows. Takže můžeš využít některého z programů i k záchraně dat, ale uložit je na druhý oddíl.
stáhnuto Hirens.BootCD.14.0, vypáleno, ale moc chytrý z toho nejsem. nevím co je na co 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Najdi Winmini a spusť. Pak se můžeš podívat na disk, zda je přístupný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3629