Symptom: Při spuštění počítač pípne, rozsvítí se žlutá kontrolka v přední části PC, ventilátory na CPU / zdroji se točí. Po pár sekundách se počítač ukončí, ventilátory na CPU/zdroji se přestanou točit, kontrolka zhasne. Poté se PC znovu nastartuje, a celý proces se opakuje ve smyčce. Kabely DVD mechaniky (SATA), HDD (IDE) na MB jsou připojeny, z koncového zařízení vytaženy.
- Funkčnost elektrické zásuvky neověřena.
- Výměna napájecího kabelu problém nevyřešila.
- Výměna zdroje problém nevyřešila.
- Potíž v špatně připojeném napájecím konektoru na základní desce vyloučena.
Počítač údajně fungoval do včerejšího dne, poté se objevila tato potíž.
Počítač se nespustí
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač se nespustí
A jsou odpojeny i napájecí kabely?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zhasla deska, když píšeš, že zdroj je vyměněn. Ale spíš bych to tipoval na ten zdroj a raději bych zkusil nějaký výkonější. Už jsem takto jednou odepsal desku s tím, že nejde. Až 4 zdroj se chytnul a jede dodnes.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Pic: Ze zařízení ( mechaniky, HDD ) jsou napájecí kabely vypojeny, na základní desce připojeny. Pochybuji, že by se něco změnilo v případě vytažení z MB.
d1amond: Pokud dobře rozumím tvé zkušenosti, až čtvrtému zdroji se podařilo rozběhnout tvé PC, a předchozím třem se to nepodařilo, ačkoli byli funkční?
Menší off-topic otázka ( nebudu zakládat nové téma, se chci jen ujistit) . Při objednání produktu v e-shopu, následném vyzvednutím na výdejním místě, má zákazník lhůtu 14-dní k vrácení výrobku? Často jsem slýchával o této možnosti vrácení pouze v případě doručení spediční organizací, nikoli při osobním odběru. Nedávno jsem to slyšel avšak rozdílně.
d1amond: Pokud dobře rozumím tvé zkušenosti, až čtvrtému zdroji se podařilo rozběhnout tvé PC, a předchozím třem se to nepodařilo, ačkoli byli funkční?
Menší off-topic otázka ( nebudu zakládat nové téma, se chci jen ujistit) . Při objednání produktu v e-shopu, následném vyzvednutím na výdejním místě, má zákazník lhůtu 14-dní k vrácení výrobku? Často jsem slýchával o této možnosti vrácení pouze v případě doručení spediční organizací, nikoli při osobním odběru. Nedávno jsem to slyšel avšak rozdílně.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nechat jen jednu RAM (+prohazovat je).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3532
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek