Zdravím.
Nechápu proč, ale zapnu notebook, mozillu a hle, vše v ři*i !
Hrubé písmena jak kráv* a zmatek ve všem.
Četl jsem různé návody. I zde asi před 3 lety byl ten samý problém. Ale teď mám tento problém já.
Vím v čem je chyba, proto prosím, nepište o žádné logy.
Je to chyba ve fontu "Arialu". Prostě jsem musel něchtěně něco smazat a bylo to, protože jsem čistil hadr.
Nejsrandovější bylo, že všichni tenhle problém řešili několik dnů, až nakonec přišel jeden, hodil nějáký odkaz na "blackpig.cz", kde se nacházel Fixnutý Arial a bylo po problému..
Jenže teď je problém v tom, že tento web již neexistuje a já nevím co.
Proto prosím, jestli někdo nemá náhodou ten Fix Arialu v PC nebo někdo neví nový návod jak to spravit. Skoušel jsem vytvořit nový profil, reinstalace. Prostě nic nešlo.
Byl bych velmi vděčný za pomoc.
PS: V IE to zas dělá vše Kurzívou :/
Mozilla Firefox - Tučné písmo
Mozilla Firefox - Tučné písmo
Navštivte můj web o mé produkci a mixech http://djzamy.eu
Notebook :<CPU>: Intel Core i7 620M 2.67GHz Dual Core; <RAM>: 4 GB DDR3; <GPU>: ATI Radeon HD5650; <HDD>: 700 GB; <OS>: Windows 7: Home Premium 64bit
Notebook :<CPU>: Intel Core i7 620M 2.67GHz Dual Core; <RAM>: 4 GB DDR3; <GPU>: ATI Radeon HD5650; <HDD>: 700 GB; <OS>: Windows 7: Home Premium 64bit
Re: Mozilla Firefox - Tučné písmo
Skoušel jsem vytvořit nový profil, reinstalace. Prostě nic nešlo.
Reinstalace systému? Nebo čeho?
Just Fucking Google It!
Re: Mozilla Firefox - Tučné písmo
Firefoxu..
Přece nebudu reinstalovat systém kvůli Mozille.
Jinak změnit písmo mi de. Třeba na Thaomu a pod. Ale když dám "Arial" tak je tučné.
Přece nebudu reinstalovat systém kvůli Mozille.
Jinak změnit písmo mi de. Třeba na Thaomu a pod. Ale když dám "Arial" tak je tučné.
Navštivte můj web o mé produkci a mixech http://djzamy.eu
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”