Přesvícený obraz, nic nepřečtu. Grafika? Monitor? *
Re: Bílá barva
Pohrej si s ovladači grafické karty, zkus jiné, nebo odinstalaci a novou instalaci. Případně je grafika na odchodu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj teploty GK, ventilátory, prach...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Gk je profouklá a krásně chladná ty ovladače mám už 3tí měl sem 10.2 8.6 ted mám 7.4 u tech ati se to blbě hledá na stránce amd mi to dokonce nabídne 10.2 poslední pro xp ale to je blbost ne když mám tak starou gk (x1650pro)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no problemo compadre
http://www.oldapps.com/ati.php
http://www.oldapps.com/ati.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak dík ale ted který vybrat přece pro starou gk nebudu dávat ty 11.8 a v pc je xp x32
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Říj 11, 2011 10:20 am) ---
Tak mám teda koupit jinou Gk když se to tu nevyřešilo? Já ve svém okolí nemám nikoho kdo by mi půjčil agp gk takže musím koupit v bazaru jinou a co když to gk není vždyt filmy i hry jdou
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Říj 11, 2011 10:20 am) ---
Tak mám teda koupit jinou Gk když se to tu nevyřešilo? Já ve svém okolí nemám nikoho kdo by mi půjčil agp gk takže musím koupit v bazaru jinou a co když to gk není vždyt filmy i hry jdou
Staré ovladače vždy odinstaluješ v nouzovém režimu a pak dáš restart? Jestli ne, říkáš si o problémy a možná je to i tvůj nynější stav.
Normálně by ani odinstalovat nešli ne? Vyhodí to chybu že je to používaný a ať ukončim proces kterej tomu brání (nebo jak to je).
Just Fucking Google It!
Re: Přesvícený obraz, nic nepřečtu. Grafika? Monitor? *
Tak třeba u mé zvukovky by odinstalace v běžném režimu šla, ale běžící procesy zůstanou a při další instalaci vznikne guláš a problémy ...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj ale já odinstalovávám ovladač v nouzovým řežimu pak ccleanerem pročistím a pak restart a navíc sem přeinstalovával Win a dál sem to i s formátem oddělení C takže to bylo instalování ovladače do prázdnýho.Ted mi manželka říkala že jí to taky něco událo že posunula po ploše tabulku a za tou tabulkou kudy ji táhla nebylo nic jen bílo ?
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš ještě vyzkoušet jiný kabel. Podívej se jestli dobře drží v portu, jestli nejsou pozohýbané piny na obou koncích.
Jestli nemáš v portu v monitoru i v grafice nějaké usazeniny.
Dneska ve škole jsem natrefil na PC, na kterém taky po tažení tabulky zůstávaly bílé pruhy. Pohrál jsem si s konektorem na monitoru a přestalo to...
Jestli nemáš v portu v monitoru i v grafice nějaké usazeniny.
Dneska ve škole jsem natrefil na PC, na kterém taky po tažení tabulky zůstávaly bílé pruhy. Pohrál jsem si s konektorem na monitoru a přestalo to...
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Noo tak to du zkusit všechno vytahat a zastrkat dík za tip. Ještě něco úplně nejhorší je to když spustím hru na clientovy online hry Cabal to je úplně bílí obdélník nic jinýho tam není vidět a hraní s kontrast gamma jas atd s tou bílou tabulkou nedělá nic mění se jen okraj hry kde není ta tabulka na přihlášení
Naposledy upravil(a) Arnošt Dadák dne 12 říj 2011 07:15, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsi vyndat grafiku a očistit kontakty?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10854
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 15
- 8302
-
od atari
27 bře 2025 13:08
-
- 7
- 2504
-
od AirCrew
18 dub 2025 13:18
-
- 4
- 3250
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”