Mobil 11 000 Kč Vyřešeno
Re: Mobil 11 000 Kč
Já mám HTC Desire S (cca měsíc) a jsem s ním zatím velmi spokojen, padne pěkně do ruky, rychlý je také dost, nezaznamenal jsem žádný problém. Když jsem se byl při vybírání podívat na HTC Sensation, přišel mi jako strašná kráva. Chtělo by se to na to fyzicky kouknout, než si telefon pořídíš, aby ti to pak nevadilo. Na fotkách na netu tak opravdu nevypadal. Fce mají oba mobily víceméně stejné.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Minulý model Mini Pro jsem měl, luxusní záležitost ta HW klávesnice. HTC Sensation nedoporučuji, u konkurence pochodíš lépe, zkus si něco vygooglit. Renomované weby zabývající se recenzemi telefonů o Sensation píší, jako o průšvihu od HTC. Myslím si, že s SII nešlápneš vedle, je to zatím to nejlepší s Androidem, co můžeš sehnat. iPhone bych také nezatracoval. Pokud nechceš přijít o záruku, nemůžeš Jailbreak provádět, na App Store mi však nikdy nic nechybělo. A pokud uvažuješ nad warez aplikacemi, tak si musíš ujasnit, zda ti za to ztráta záruky stojí. U Androidu musíš provádět root, pokud chceš mobil využít více, což vede také ke ztrátě záruky, takže je to prašť jak uhoď. Mě iPhone vyhovoval, ale tolik peněz bych za mobil stejně nikdy nedal, zvlášť když se dají dobré kousky pořídit už za půl ceny, o které uvažuješ. Navíc, pokud nemáš datový tarif, tak telefon na 100% stejně nevyužiješ..
Tomina píše:Minulý model Mini Pro jsem měl, luxusní záležitost ta HW klávesnice.
Mohl by jsi mi napsat nějaké tvoje zhodnocení nebo tak něco ohledně toho mobilu? Nechci žádné romány stačí mi třeba klady a zápory nebo tak něco .
Intel core i5-760 @ 3,93 GHz + Noctua NH-U9B SE2, Asus P7H55/USB3, MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC, Kingston HyperX XMP T1 4GB (kit 2x 2GB) 2000MHz, Fortron Green Power AX550-60APN 550W, Seagate Barracuda 1TB
http://mobilenet.cz/clanky/recenze-htc- ... roidu-7207
Úplně dole máš zhodnocení + klady a zápory. Teda jestli je to on ten mobil.
Úplně dole máš zhodnocení + klady a zápory. Teda jestli je to on ten mobil.
kdyz uz tak iphone 4s 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Někdo si tu zřejmě neumí přečíst nadpis, vzhledem k tomu, že nejnižší cena iPhonu 4S v ČR jest 14 499,-..
Za mě určitě SII.

Za mě určitě SII.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
myslel jsem jako když už brat iphone tak ten nejnovejsi
nevim ,ale na to co jsi psal nepotrebuješ mobil za 11-13k myslím ,že ti bohate staci kolem 6k
nevim ,ale na to co jsi psal nepotrebuješ mobil za 11-13k myslím ,že ti bohate staci kolem 6k
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Mám Desire S a maximální spokojenost. Vybíral jsem mezi Galaxy SII a právě Desire S. Velikostně mi padnul Desire do ruky, navíc kovové tělo. Na Galaxy si hodně pochvalují velikost obrazovky, ale já potřebuju telefon, ne mini televizi.
HTC má přednost v podobě podpory široké komunity vývojářů z XDA Developers, bezpochyby vytahují z telefonu jeho maximum možností.
HTC má přednost v podobě podpory široké komunity vývojářů z XDA Developers, bezpochyby vytahují z telefonu jeho maximum možností.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mám HTC Desire HD a za nic bych to nevyměnil. Android je prostě Android. SII má sice Amoled display což je krásný, ale jinak mi přijde takovej křehkej. Horší je to s výdrží baterky, musím nabíjet každou noc, ale když se moc nepoužívá za ten den, tak vydrží i 2 dny ! Za mě určitě jakýkoliv HTC s androidem.
Gigabite Z68P-DS3 , Intel Core i5 2500K , Corsair 4Gb DDR3-1600 , Ati Radeon HD5770 Vapor-X , Eurocase 400W , Westerd Digital Caviar Green 1000GB
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už na fotkách jde vidět, že displej SII je úplně jiná liga, mít já ty prachy, jdu do něj. HTC jsem měl a zklamalo mě, možná je to špatný postup, ale když mě nějaký model od daného výrobce zklame, většinou jdu od něj pryč. SE mě naopak velmi překvapil a nové modely jsou opravdu luxusní - i cenově. Pokud bych dnes vybíral mobil do 6 tis, tak jdu do nového Mini Pro. HW klávesnice je návyková, tomu se prostě nikdy virtuální nevyrovná. Ještě bych uvažoval nad Desire Z. Taky povedený foun.
Já měl starší generaci té Xperie, kterou dnes s přehledem seženeš za 2,5 tis. na Aukru a stále má co říct. Neměl jsem s tím telefonem problém, v porovnání s předraženým Wildfire to bylo někde jinde. Lepší foťák, hezčí displej, kapesní rozměry s hlavně neuvěřitelně rychlý psaní zpráv, meilů, všeho. Na té klávesnici se prostě datlovalo o sto šest
Nevím, co přesně chceš vědět, ale jelikož vyšel nový model, tak jsou ti moje zkušenosti se starším modelem k ničemu. Prvně si ten mobil někde vyzkoušej, menší displej nemusí vyhovovat všem. Já osobně jsem vysazenej na velký telefony, nepotřebuji 4" displeje, ty telefony jsou pak opravdu kravský a výdrž na baterce jde rapidně dolů. Mám rád menší - zrovna užívám 2,8" a spokojenost..
XDA má podporu snad všeho, takže to bych snad ani nezmiňoval..otázka k čemu všemu bude nápomocno, protože pokud se bavíme o přehrávání ROM, jedná se opět o zásah, při kterém přicházíte o záruku, což bych u drahého mobilu ztratit nechtěl..
Zakladateli příspěvku doporučím nějaké větší elektro, kde by si ty mobily mohl ošahat, ono z recenzí všechno nevyčteš a kdybych se já řídil recenzemi, nikdy bych si nic nekoupil...sám to vidím u levných Androidů..
Malá výdrž na baterce je problém každého Android telefonu..pokud máte datový tarif tak není problém vybít mobil i za 8 hodin.
Já měl starší generaci té Xperie, kterou dnes s přehledem seženeš za 2,5 tis. na Aukru a stále má co říct. Neměl jsem s tím telefonem problém, v porovnání s předraženým Wildfire to bylo někde jinde. Lepší foťák, hezčí displej, kapesní rozměry s hlavně neuvěřitelně rychlý psaní zpráv, meilů, všeho. Na té klávesnici se prostě datlovalo o sto šest

Nevím, co přesně chceš vědět, ale jelikož vyšel nový model, tak jsou ti moje zkušenosti se starším modelem k ničemu. Prvně si ten mobil někde vyzkoušej, menší displej nemusí vyhovovat všem. Já osobně jsem vysazenej na velký telefony, nepotřebuji 4" displeje, ty telefony jsou pak opravdu kravský a výdrž na baterce jde rapidně dolů. Mám rád menší - zrovna užívám 2,8" a spokojenost..
XDA má podporu snad všeho, takže to bych snad ani nezmiňoval..otázka k čemu všemu bude nápomocno, protože pokud se bavíme o přehrávání ROM, jedná se opět o zásah, při kterém přicházíte o záruku, což bych u drahého mobilu ztratit nechtěl..
Zakladateli příspěvku doporučím nějaké větší elektro, kde by si ty mobily mohl ošahat, ono z recenzí všechno nevyčteš a kdybych se já řídil recenzemi, nikdy bych si nic nekoupil...sám to vidím u levných Androidů..

Malá výdrž na baterce je problém každého Android telefonu..pokud máte datový tarif tak není problém vybít mobil i za 8 hodin.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jako HTCčkař ti Sensation musím doporučit. 
Sice mám HTC Desire, ale prostředí Androidu Sensation, co HTC dodává je krásně rychlé a plynulé, celkově to mají zpracované precizně a nikde nic nevyskakuje, nevypadává.

Sice mám HTC Desire, ale prostředí Androidu Sensation, co HTC dodává je krásně rychlé a plynulé, celkově to mají zpracované precizně a nikde nic nevyskakuje, nevypadává.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Takže je to jasné s SII rozhodně chybu neudělám, HTC taky není špatná možnost a popřípadě mám v záloze mini PRO. Takže ještě se někdy budu muset vypravit do nějakého elektra, jak radil Tomina, mobily si osahat a na základě toho a nějakých těch recenzí se rozhodnout.
Díky všem za užitečné rady.
Díky všem za užitečné rady.

Intel core i5-760 @ 3,93 GHz + Noctua NH-U9B SE2, Asus P7H55/USB3, MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC, Kingston HyperX XMP T1 4GB (kit 2x 2GB) 2000MHz, Fortron Green Power AX550-60APN 550W, Seagate Barracuda 1TB
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2526
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2001
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4163
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”