SE k770i - Hry a Aplikace se samy od sebe duplikují*
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
SE k770i - Hry a Aplikace se samy od sebe duplikují*
Dobrý den mám takový problém mám mobil SE k770i mnel sem v nem asi pár her nevim 4-6 ale zacali sa mi jakoby kopírovat a najednou sem jich mnel pres 100 a nejdou zmazat a dokonce nemuzu ani otevrit zlozku Hry nebo Aplikace nešlo by to nejak udelat pres PC?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 15 říj 2011 11:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: SE k770i - Hry a Aplikace se samy od sebe duplikují*
Klasická chyba u SE, hry jsi měl na paměťovce že? Když ten mobil pak vypneš (vyndáním baterky) tak se nevim proč začnou duplikovat.
Vymaž ty hry z paměťovky, pak připoj PC k mobilu a zkus to nějak smazat jestli se to teda v tom PC bude zobrazovat. Já to dělal tak že jsem vždycky nechal načíst celej seznam her a pak je mazal od spodu (smazal jsem spodní hru, pak zmizely i další a když ne tak jsem restartoval mobil a zase..), ono to tak šlo.
Vymaž ty hry z paměťovky, pak připoj PC k mobilu a zkus to nějak smazat jestli se to teda v tom PC bude zobrazovat. Já to dělal tak že jsem vždycky nechal načíst celej seznam her a pak je mazal od spodu (smazal jsem spodní hru, pak zmizely i další a když ne tak jsem restartoval mobil a zase..), ono to tak šlo.
Just Fucking Google It!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já uš mam takej problem ze mne ta zlozka hry nejdo zobrazit 

Skus to nějak smazat v PC, povol si zoobrazování skytejch složek a souborů a někde to tam najdi, pamatuju že sem to tak taky mazal ale už nevím jak.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3908
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4542
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281
-