Ahoj,
vím že to tu někdo bylo ale potřeboval bych snadně,rychle vytvořit server na MC pro mě a kámoše?
dík za odpovědi nebo mě přesměrujte
minecraft-jak vytvořit server Vyřešeno
Re: minecraft-jak vytvořit server
Bylo to v minulém topicu: http://www.youtube.com/watch?v=z0doYhIk3ok
a co když mám minecraft 1.8.1
Jestli chceš něco opravdu jednoduchýho na hraní s kámošem, mohlo by ti stačit toto: http://www.minecraft.net/download.
A složitější tady: http://wiki.bukkit.org/Setting_up_a_server.
Server bych nedělal podle návodů na YouTube a podobně, protože ne vždy mají aktuální verzi serveru a mít tam zbytečný bugy je podle mě nesmysl.
A složitější tady: http://wiki.bukkit.org/Setting_up_a_server.
Server bych nedělal podle návodů na YouTube a podobně, protože ne vždy mají aktuální verzi serveru a mít tam zbytečný bugy je podle mě nesmysl.
Já to kdysi podle podobného návodu zkoušel a povedlo se mi to.
hmm takže asi jednouše to nepude
Naposledy upravil(a) Medievl dne 15 říj 2011 18:54, celkem upraveno 1 x.
Jinak řečeno warez? Tak ti každý řekne že sem to nepatří, to bych zde opravdu nezmiňoval...
a když to udělám pres "hamachi" pude to i tomu kdo hamachi nema?
Normálně si stáhni server z toho prvního odkazu, jak jsem psal. Hoď ho někam do složky (vytvoř novou) a nastartuj to, až to doběhne, tak to vypni. Pak se ti v tý složce vytvoří další soubory, otevři server.properties a změň online-mode=true na online-mode=false. IP tam nezadávej! Pak to spusť znova a můžete se připojit. Do MC zadávej tvoji Hamachi IP adresu a kámoš musí být u tebe na Hamachi.
takže on si ztáhne hamachi já mu pošlu jmeno a hesl oa muzeme hrat
takže na minecraft.net
Multiplayer Beta Server
If you're running on Windows and just want to set up a server easily, download Minecraft_Server.exe (802 KB) and run it.
If you want to run the server on any other OS or without GUI it's a bit more involved (see this wiki article for a tutorial). First make sure you can use java from the command line. On Linux and Mac OS X this should already be set up but on Windows you might have to tinker with the PATH environment variable. Download and run minecraft_server.jar (621 KB) with java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui.
a bude to to první Minecraft_Server.exe (802 KB)
nebo to druhý minecraft_server.jar (621 KB)
Multiplayer Beta Server
If you're running on Windows and just want to set up a server easily, download Minecraft_Server.exe (802 KB) and run it.
If you want to run the server on any other OS or without GUI it's a bit more involved (see this wiki article for a tutorial). First make sure you can use java from the command line. On Linux and Mac OS X this should already be set up but on Windows you might have to tinker with the PATH environment variable. Download and run minecraft_server.jar (621 KB) with java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui.
a bude to to první Minecraft_Server.exe (802 KB)
nebo to druhý minecraft_server.jar (621 KB)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2885
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5208
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 7
- 3428
-
od petrvorisek