Nevím si rady....Jak vypalit DVD dvouvrstvý

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

DoctorWho
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nevím si rady....Jak vypalit DVD dvouvrstvý

Příspěvekod DoctorWho » 17 říj 2011 22:41

Ahoj zdravim všechny... Mám problém na notasu vypalit dvouvrstvé dvd... Použil jsem program imgbrun. ale boužel mi zapíše vypalovačka na medium jenom jednu vstru.. skončí v 50% co mám delat ? ... nevíte jak nastavit druhej laser nebo nevím čím to je díki moc.. :eh:

Reklama
p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Nevím si rady....Jak vypalit DVD dvouvrstvý

Příspěvekod p3!An » 17 říj 2011 22:53

Pokud tvoje DVD vypalovačka nepodporuje vypalování dvouvrstvých medií, můžeš s ní čachrovat jak chceš, a přesto se ti to nepovede. Podívej se, zda umožňuje zápis na DVD -+ R DL.

DoctorWho
nováček
Stav:

Příspěvekod DoctorWho » 17 říj 2011 23:00

http://www.sonynec-optiarc.com/products ... index.html Mám přímo tuhle vypalovačku v notasu

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p3!An » 17 říj 2011 23:26

V tom případě ti nic nebrání ve vypalování dvouvrstvých medií. Nevím, jak je to v případě aplikace ImgBurn, nepoužívám ji, ale každý komerční SW, ať už Nero, nebo Ashampoo Burning Studio aj. ti to bezpečně umožní. Stačí si stáhnout free verzi, případně najít výhodnou promo akci.

Pokud ti můžu dát jednu radu, nešetři na mediích. Často lidé naříkají, že se jim nedaří nic vypálit kompletně, že nastanou během vypalování různé potíže apod. a přitom jediným důvodem je nekvalitní disk. Mám dobré zkušenosti s Verbatim, ale určitě to není jediná kvalitní značka medií.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 17 říj 2011 23:28

S vypalováním DL médií jsou obecně problémy, zkus jiná, je možné že ta co jsi použil jí prostě "nechutnají".
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

DoctorWho
nováček
Stav:

Příspěvekod DoctorWho » 18 říj 2011 01:23

Au takže... ani software mi nepomohl zkoušel jsem další dvd palit přes jiné programy a pokaždé mi to vypalí jenom jednu vrstvu :/ ..... pokaždé to samé a i v jiném programu :/
Já používam verbatinky

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 18 říj 2011 07:58

Podle mne to nemáš jen ve vypalovacím programu nastaveno.Defaultně tam je totiž většinou jednovrstvé DVD. V programu NERO Expres to přepneš na DVD9 (8152MB) podle obrázku níže.Pak už by to mělo fungovat.
Přílohy
Nero 9.jpg
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

DoctorWho
nováček
Stav:

Příspěvekod DoctorWho » 19 říj 2011 08:29

Díki za help :) tohle jsem zkoušel ale tady přímo podle tvého scr.shotu.... jsem použil stejnej program a proste nic :/ potřebuji vypalit iso soubor.. a nic hodim sem taky scr.. co mi to hlasí za chybu ;)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 říj 2011 09:31

Udělej si diagnostiku , pomocí Nero Tools..
Zkus vypálit a ověřit jen virtuálně.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”