necitatelnost v XP Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

taran11
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

necitatelnost v XP

Příspěvekod taran11 » 18 říj 2011 15:32

Stalo sa mi, ze vsetky pismena v XP sa premenili na rozne znaky ako su geometricke tvary, interpunkcne znamienka a rozne ciarky. Som uplny amater a neviem ako sa toho zbavit. Vie mi niekto jednoducho laicky vysvetlit ako to odstranit? Dakujem

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: necitatelnost v XP

Příspěvekod Pic » 18 říj 2011 15:41

Nesmazal jsi v adresáři Fonty, některá písma?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 říj 2011 16:10

Co body obnovy systému?

taran11
nováček
Stav:

Příspěvekod taran11 » 18 říj 2011 16:12

Nie som si vedomy, ze by som nieco mazal. Stalo sa to po zapnuti ntb, nazvy pod ikonami na plochu su jednoducho necitatelne, som na internete a pisem adresu webovej stranky, tak pri stlacani klaves sa miesto pisma objavuju rozne znaky napr. trojuholniky, stvorce, kriziky, kolieska, otazniky atd. Ak si chcem niekde zadat meno a heslo, je to to iste. Text na internete je vsak normalny. Ak mi vyskoci dajaka tabulka napr. pri instalacii nejakeho programu, nemam sancu vediet o co ide. Ked som sa registroval na tuto stranku, tak pri vyplnovani udajov sa dialo to iste. to je ten problem s ktorym si neviem poradit.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 říj 2011 16:16

X píše:Co body obnovy systému?

taran11
nováček
Stav:

Příspěvekod taran11 » 18 říj 2011 16:26

nerozumiem sa tomu, tak sa mozem len opytat, co su body obnovy systemu a adresar Fonty z predchadzajucej odpovede. Vie mi niekto aj napriek mojej nevedomosti poradit a pomoct? Dakujem

Stretol sa uz s tym niekto? Kde sa asi stala chyba?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 říj 2011 17:56

Body obnovy systému (vrací systémové změny zpět k určitému datu) >>> C:\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe

Obrázek

taran11
nováček
Stav:

Re: necitatelnost v XP  Vyřešeno

Příspěvekod taran11 » 18 říj 2011 19:01

Jasne som porozumel o co ide. Pokusim sa to najst, ale bude to chvilu trvat, lebo sa neda nic precitat a hned dam vediet, Zatial vam dakjem za radu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Říj 2011 19:52) ---

tu okno som nasiel, je normalne citatelne, pri potvrdeni Obnovit predchadzajuci stav pocitaca mi naskocilo dalsie okno, kde bol kalandar na vybratie datumu bodu obnovenia s vyraznenym dnesnym datumom. Na klikanie kalendar vobec nereaguje. Pri nom je druha tabulka, v ktorej je napisane ze nie su ziadne body obnovenia k dispozicii.
V tom prvom okne som skusil aj moznost Nastavit nastroje obnovenie systemu a objavila sa mensia seda tabulka, ktora je absolutne necitatelna, tak som s nou nic radsej nerobil.
Skusil som aj Napovedu v prvom okne, ale na klikanie tiez ziadna reakcia.
???? neviem co dalej

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Říj 2011 00:26) ---

tak sa mi to podarilo nakoniec dajako odstranit niekde v ovladcich paneloch. Dakjem za vas cas

Zpět na “Vše ostatní (sw)”