Čau, mám problémek. Dneska ráno jsem zapnul PC a ještě než se mi objeví boot screen mi to tohle napsalo. Běžně mi ten Warning nenapíše jen tam tahle obrazovka najede a pak to šlape dál ale dneska ne..... Fotky jsem fotil z mobilu - print screen nejde (je to focený na části snad si to nějak poskládáte). A abych mohl pokračovat dále tak musím zmáčknout F1
Jestli jsem to dobře pochopil tak je problém s násobičem procesoru, zkus Clear CMOS, nebo tovární nastavení Biosu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
hmmm... dik tak sem to skusil a kdyz sem resetnul pc tak mi to napsalo ze NTLDR chybi....a kdyz sem nasel nejakej navod jak to spravit tak nemam tu moznost dat R...
Koukám, že máš v počítači dva pevné disky. Resetem nastavení BIOSu do defaultu se pravděpodobně nastavil ten druhý disk na kterém nemáš systém jako výchozí zařízení, kde se zavaděč BIOSu při startu snaží vyhledat hlavní zaváděcí záznam v MBR sektoru. Nastav tedy ten správný disk jako výchozí bootovací zařízení.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...