Ahoj,
mám takovej problém, před dvěmi měsíci (a nějaký ty dny) jsem poslal na reklamaci graf. kartu, ani po 31-ti dnech mi prodejce nebyl schopen kartu vrátit, tak jsem chtěl za kartu peníze zpět, po pár dnech mi poslal dobrozdání k podpisu s tím, že do měsíce peníze pošle, na což má nárok. Souhlasil jsem.
Jenže už je to 35 dní od podpisu dobrozdání a peníze stále nemám. Což chápu jako podvod ze strany e-shopu.
Takže, jak byste postupovali vy, popřípadě stalo se vám to někdy? Zítra to začnu řešit, osobně mi nenapadá nic jiného, než podat oznámení na PČR a ČOI, jedná se o sumu 4500,-
Podvod ze strany e-shopu? Vyřešeno
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Podvod ze strany e-shopu?
Nejdřív tam zavolej, pokud Ti ty peníze nebudou schopný osobně dovízt ten samej den -> ČOI a PČR. Na čoiku e-shopy slyšej moc dobře.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
To je asi nejlepší cesta. Podívej se ještě na jejich webové stránky a dobře si prostuduj jejich reklamační řád. Pokud tě vodí za nos, tak je pěkně roznes na netu - jsou na to dokonce specializované weby.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud ti po měsíci reklamaci nevyřídí,tak ti musí dát buďto druhou grafiku a nebo ti vrátit peníze.Hned-žádné odklady nejsou.Bombarduj je emailama,volej,vyhrožuj právníkem,českou obchodní inspekcí apod.Většinou to zabere.Jen tak pro informaci - co je to za e-shop ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Díky za reakce, jedná se o http://www.jagercomputer.cz/ a momentálně je odstaven. Pán prodává i ve větším množstvím na aukru pod přezdívkou jager3 - doporučiji vyhnout se mu.
Telefon nikdo nezvedá, na e-maily se nereaguje.
Telefon nikdo nezvedá, na e-maily se nereaguje.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Shop nefuknční, nerad maluju čerty na zeď (nejsem sprejer), ale to bude asi nenávratná investice.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ČOI + Policie + modlení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
d1amond shop ještě přednedávnem běžel, abych řekl pravdu, až teď jsem zjitil, že už nejde. Nicméně uvidíme, co orgány na pana živnostníka budou mít.
El Diablo modlení :)
Napíši, jak jsem pochodil..
El Diablo modlení :)
Napíši, jak jsem pochodil..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám obavy, že špatně, protože podobných podnikatelů je více a také více podvedených a z pana podnikatele většinou nejde nic vyrazit, ani mu nic zabavit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jen pro informaci - ČOI udělala kontrolu, dala pokuty a peníze mám zpět. Sice to trvalo pár měsíců, ale lepší než nic.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”