Freeze PC
Re: Freeze PC
neni to podvod je nato program ktorý tie sectory opravý sám som si to robil hdd mi robil somariny dal som ho testovať ashampoom hdd control našlo mi vadné sectory a potom som ich dal opraviť tým programom a dal som znova test a bol úspešný žiadný vadný sector!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok takže RAM jsou v pohodě po 400% 0 chyb. 160gb bez jediné chyby, ale 1TB, který právě testuji má už 200 vadných sektorů. Jak budou výsledky celého testu tak to sem hodim.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
marcelne píše:neni to podvod je nato program ktorý tie sectory opravý sám som si to robil hdd mi robil somariny dal som ho testovať ashampoom hdd control našlo mi vadné sectory a potom som ich dal opraviť tým programom a dal som znova test a bol úspešný žiadný vadný sector!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potom sám uznáš, že to není moc objektivní a nezávislé. Když ti program napíše vadné sektory a shodou náhod je umí i "opravovat" a po kliknutí na kouzelné tlačítko ten samý program nic neukáže. Takovou podmínku umím naprogramovat i já... Z tvých rad jde poznat, že se máš ještě hodně co učit. Začni třeba logickou dedukcí a marketingem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky píše:Z tvých rad jde poznat, že se máš ještě hodně co učit. Začni třeba logickou dedukcí a marketingem.
Taky by se mohl naučit psát celé věty, protože momentálně (asi tak 100 příspěvků za 4 dny) píše jak s prominutím dement. Začít může třeba tady:
http://www.mojecestina.cz/gramatika/
http://www.slovenstina.estranky.cz/
marcelne: Prvně, neřvi tu na nás (ty vykřičníky). Mimochodem, na testování disku je nějakej Ashampoo bla bla bla úplně k ho*nu. Každej výrobce má svoje utility, kterejma se disky testuj. A nesnaž se tvrdit, že Ashampoo rozumí diskům víc než jejich výrobci.

Naposledy upravil(a) Orcus dne 24 říj 2011 13:46, celkem upraveno 1 x.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žbeky a Orcus,máte pravdu - marcelne je trošku hmmm... mimo! Marcelne : nechcem sa Ta dotknúť ale "programy na záchranu a opravu" hdd sú Ti nanič ak máš raz vadný hdd, neostane nič len zazálohovať obsah a kúpiť nový - moja vlastná skúsenosť...
samael.35
Orcus si ma rozosmial teraz 
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 15:31) ---
ja vtom mám prax už asi 20 rokov viem čo robím tak ma tu nepoučuj a keď si taký macher tak mu poraď tak aby sa situácia vyriešila
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 15:46) ---
Potom sám uznáš, že to není moc objektivní a nezávislé. Když ti program napíše vadné sektory a shodou náhod je umí i "opravovat" a po kliknutí na kouzelné tlačítko ten samý program nic neukáže. Takovou podmínku umím naprogramovat i já... Z tvých rad jde poznat, že se máš ještě hodně co učit. Začni třeba logickou dedukcí a marketingem
ale ten istý program to neopravuje iba testuje na opravu je druhy vola sa hdd regenerator kukni si ho

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 15:31) ---
ja vtom mám prax už asi 20 rokov viem čo robím tak ma tu nepoučuj a keď si taký macher tak mu poraď tak aby sa situácia vyriešila

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 15:46) ---
ale ten istý program to neopravuje iba testuje na opravu je druhy vola sa hdd regenerator kukni si ho
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
marcelne: aš to napýžež jago šlovjek a ne jago tatar tag na to butu reakovad
mucqí 
Řešení pro tazatele - ten disk otestuj nástrojem od výrobce,né nějakým šamponém. Pokud budou vidět nějaké vadné sektory, zazálohuj data a disk reklamuj/pokoukni po novým.

Řešení pro tazatele - ten disk otestuj nástrojem od výrobce,né nějakým šamponém. Pokud budou vidět nějaké vadné sektory, zazálohuj data a disk reklamuj/pokoukni po novým.
Naposledy upravil(a) Orcus dne 24 říj 2011 16:25, celkem upraveno 1 x.

Orcus: tu ide o riešenie problému nie aby sme sa medzi sebou zhadzovali nemyslíš?
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 16:31) ---
A za poku to stojí v takomto probléme.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 16:31) ---
A za poku to stojí v takomto probléme.

- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde o urážky, ale o rady, který sou tazatelům platný jak mrtvýmu zimník. Smiř se zkrátka s tím, že žádnej kouzelnej nástroj na opravu vadnejch sektoru neexistuje. Jsou-li nějaké vadné, každej disk jich má pár náhradních, kterejma lze poškozený přemapovat. Nicméně už to, že jsou sektory vadné značí to, že HDD není v pořádku a je tedy více než vhodné ho vyměnit/neukládat na něj nic, o co člověk nechce přijít.
Mimochodem, ocenil bych, kdyby jsi mě přestal urážet skrz soukromé zprávy. Děkuji
Mimochodem, ocenil bych, kdyby jsi mě přestal urážet skrz soukromé zprávy. Děkuji

v Pohode
tak sorry potom no 

Zpět na “Problémy s hardwarem”