Brigáda od 15 let

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Honza522
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Brigáda od 15 let

Příspěvekod Honza522 » 25 říj 2011 13:46

Čau všichni,
prosim vás nevíte někdo o nějaké brigádě, na kterou bych mohl jít, když mi je 15?? Jsem z libereckého kraje, nejlépe Česká Lípa.. na internetu, na inzercích, atd. v tom se vyznat, to je něco..

Díky moc

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Brigáda od 15 let

Příspěvekod guest » 25 říj 2011 13:58

Nejlepší je hledat to na stránkách příslušného ÚP, ale jak jsem koukl tak pro mladistvé tam nic není. A máš nějakou představu co bys chtěl dělat, kolik hodin, kdy apod?

Honza522
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Honza522 » 25 říj 2011 14:07

Mě to je nějak jedno, co..hlavně abych si něco přivydělal..
Kolik hodin, kdy... to mi je taky jedno, hlavně aby se něco našlo, na práci/přivýdělek/brigádu si udělám čas vždycky, takže na tom fakt nezáleží ;-) díky

Martimos
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Martimos » 25 říj 2011 14:08

Ahoj, právě jsem se přestěhoval do Prahy a zjistil jsem, že sehnat brigádu je opravdu něco. Všichni mi říkali, že bez známých se něco těžko shání a já tomu nechtěl věřit, když jsem si pročítal tu strašnou spoustu nabídek brigád. S přesvědčením, že to bude hračka něco sehnat jsem ihned na začátku září začal rozesílat životopisy na všechny možný brigády. Odpovědí zpět mi přišlo opravdu málo a všechny typu "Litujeme, pozice o kterou máte zájem je již obsazena" apod. Až teď po téměř dvou měsících se snad na mě usmálo štěstí, jelikož mě přijali jako operátora do jednoho pražského call centra. Tobě je navíc 15, nebydlíš v tak velikém městě, tudíž se obávám, že těch příliežitostí budeš mít ještě mnohem méně. Nicméně chce se to pořád ptát známých, pořád navštěvovat servery typu jobs.cz a skutečně odpovídat na všechno co se dá. Je to boj v dnešní době. Přeji hodně štěstí :)
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 25 říj 2011 14:26

Já sháněl práci (na částečnej) zhruba půlroku..nevím, kde všichni vzali to, že v Praze to má každej jistý. Mohu s čistým svědomím říci, že ani ta Praha není všespásná. Navíc, spolužáci, kteří už práci mají (většinou na FullTime) k ní přišli buď jen ze známosti a nebo vyloženě ze štěstí, kdy ani sami neví, jak je mohli přijmout. Je to těžký, navíc bez slušné AJ mnohem těžší.. :-)

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 25 říj 2011 19:48

Problém je, že ti je jen 15. Většina zaměstnavatelů se tohoto věku štítí, protože nemůžeš dělat plnou palbu hodin a odpolední... :-(
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”