Nastavení Kerio ve spolupráci s NOD32??

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nastavení Kerio ve spolupráci s NOD32??

Příspěvekod Verxes » 25 led 2007 00:55

Nazdar, pořídil jsem si NOD32 a firewall Kerio Personall Firewall a chci se zeptat jak co nejúčiněji nastavit ochranu PC. Musim Kerio a NOD32 nějak extra nastavit, nebo stačí obecné nastavení?? Ani jedno jsem nijak nenastavoval, ale vypadá to, že to faká, tak doufám že dobře...

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 25 led 2007 08:52

V Kerio doporučuji zcela zakázat přístup na stránky 2o7 a ramembler.ru nebo jak o bylo těhdle stránek je víc ale zde chytíš 100% Spyware.
Asi sem ti názvy prochu pomotal Prosím o kontrolu a případnou opravu.

Dále doporučuji neusnout na vavřínech a po odpojení od sítě a vypnutí NOD32 provést kontrolu Mwav abys mohl 100% říci že to funguje. POpřípadě kontrola ukáže kde jsou mezery v nastavení.

NOD32 Nemá sám od sebe naplánované pravidelné kontroly disků to znamená pokud už vir do PC pronikne upozorní na něj a v monentě kdy na něj rezident narazí bývá to pak velmi nepříjemné potřebuješ něco dělat a místo toho léčíš vir.
Nastavení kontrol disku lze provést přez plánovač úloh Win.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”