Nastavení Kerio ve spolupráci s NOD32??
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavení Kerio ve spolupráci s NOD32??
Nazdar, pořídil jsem si NOD32 a firewall Kerio Personall Firewall a chci se zeptat jak co nejúčiněji nastavit ochranu PC. Musim Kerio a NOD32 nějak extra nastavit, nebo stačí obecné nastavení?? Ani jedno jsem nijak nenastavoval, ale vypadá to, že to faká, tak doufám že dobře...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
V Kerio doporučuji zcela zakázat přístup na stránky 2o7 a ramembler.ru nebo jak o bylo těhdle stránek je víc ale zde chytíš 100% Spyware.
Asi sem ti názvy prochu pomotal Prosím o kontrolu a případnou opravu.
Dále doporučuji neusnout na vavřínech a po odpojení od sítě a vypnutí NOD32 provést kontrolu Mwav abys mohl 100% říci že to funguje. POpřípadě kontrola ukáže kde jsou mezery v nastavení.
NOD32 Nemá sám od sebe naplánované pravidelné kontroly disků to znamená pokud už vir do PC pronikne upozorní na něj a v monentě kdy na něj rezident narazí bývá to pak velmi nepříjemné potřebuješ něco dělat a místo toho léčíš vir.
Nastavení kontrol disku lze provést přez plánovač úloh Win.
Asi sem ti názvy prochu pomotal Prosím o kontrolu a případnou opravu.
Dále doporučuji neusnout na vavřínech a po odpojení od sítě a vypnutí NOD32 provést kontrolu Mwav abys mohl 100% říci že to funguje. POpřípadě kontrola ukáže kde jsou mezery v nastavení.
NOD32 Nemá sám od sebe naplánované pravidelné kontroly disků to znamená pokud už vir do PC pronikne upozorní na něj a v monentě kdy na něj rezident narazí bývá to pak velmi nepříjemné potřebuješ něco dělat a místo toho léčíš vir.
Nastavení kontrol disku lze provést přez plánovač úloh Win.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”