Zdravim, mám gigabyteku 8400 GS 512Mb a potřeboval bych něco výkonějšího :-) Jakou koupit lepší tak kolem 1000 max do těch 1500?? Jinak, jsem trošku vysazenej na Nvidia
Dobrý den, rád bych si nechal poradit s výběrem notebooku, který bude sloužit na programování + běžné domácí využití (úložiště osobních věcí, surfování na internetu). Na hraní mám konzole a na sledování obsahu TV.
Aktuálně tvořím na služebním ntb...
Poslední příspěvek
U levneho notebooku nelze zivotnost 5 let garantovat ani predpokladat.
Pokud ma notebook vydrzet, tak procesor co nejmene topi.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34" prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...