Team speak - nefunkční mikrofon Vyřešeno
Team speak - nefunkční mikrofon Vyřešeno
Ahoj, mam prosbu, v ts mi nejde mikrofon, ale jen, když dám aktivaci klávesou, ostatní aktivace jsou ok. Když dám test mikrofonu a nechám aktivaci klávesou, tak to funguje. V průvodci nastavením, aktivace hlasem ok, klávesou ne. Napadlo mě, že klávesu změnim na jinou, ale je to stejné. Klávesnici mam připojenou přes USB. Takže, proč mi nefunguje aktivace mikrofonu klávesou ? U předchozí verze ts to fungovalo vše, ale už bohužel nevím přesně, která verze to byla. TS mam verzi 3.0.1, OS Vista home premium 32 Děkuji
Re: Team speak - nefunkční mikrofon
Mám stejnou verzi a fungují všechny 3 možnosti. Při volbě klávesou se zobrazí info o přiřazené klávesnici v černém čtverci ..eventuelně o možnosti smazání klávesou esc.
Někdy to zlobí a to pak tomu domlouvám přes nastavení mikrofonu ve skypu, se současně zapnutým TS, ale to asi není tento tvůj případ, kdy nejde jen jedna funkce, pak jedině snad reinstal...TS
Někdy to zlobí a to pak tomu domlouvám přes nastavení mikrofonu ve skypu, se současně zapnutým TS, ale to asi není tento tvůj případ, kdy nejde jen jedna funkce, pak jedině snad reinstal...TS
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tlačítko namapuju jaký chci a tmavý čtverec se taky objeví, ale prostě aktivace klávesou není funkční !!! 

Zkoušels ten REINSTAL ?, mám to i počeštěné a jede to (ikdyž konkrétně tuto fci nepoužívám).
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zkoušel jsem reinstal, různé verze, vyčistil jsem registry, a prostě ne.
Tak nakonec jsem si pomohl sám, několikrát jsem vyčistil reg a znova instaloval různé verze ts, až nakonec to začalo fungovat ,fuck.
Díky a měj te se

Díky a měj te se

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2765
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 8
- 5458
-
od Baggy