Nedaří se mi dát titulky do DVD.Tedy jsou tam ,ale nezobrazují se.Používám DVD Shrink,Subtitle Creator,PGCDemux a IFOEdit a taky po nezdarech Muxman.Všechno proběhne v pořádku.Nakonec mám film na který když se mrknu DVD Shrinkem tak mi ukazuje ,že tam jsou české titulky ale když film pustí./Zkoušel jsem WINDVD a BSPlayer/tak titulky nejedou a v menu těchto programů je možnost titulků vypnutá,jako by žádný nebyly.Už se dva celý večery s tím peru,ale ani rána.je to popúrvé co dávám titulky do DVD,zatím jen do DiVX,ale myslím,že všechno dělám správně.Jak říkám Shrink mi ukazuje titulky,veškeré převody probíhají úplně normálně

Jinak dělal jsem to podle tohoto návodu
http://www.photoblog.czweb.org/2005/11/ ... ku-do-dvd/ a když to nešlo ještě jsem na konečnou fázi místo IFO editu použl program MUXMAN,ale dopadlo to naprosto stejně

Ještě zkusím film na zkoušku vypálit,jestli to náhodou nepůjde na domácím kině,ale i kdyby tak to není řešení,protože musím se na film před vypálením dívat,abych mohl opravovat případné chyby v titulcích a ty teď nevidím.
Tak jsem to vypálil a na DVD titulky jdou,ale samozřejmě úplně mimo,protože jsem je nezkontroloval.Když pustím film z toho vypáleného DVD na compu,tak už se mi v menu ty titulky zobrazí,ale stejně nejde film pustit neboť se zase zasekne a konec.Prostě jdou vidět titulky až to vypálím na DVD,pokud to otevřu na hardu tak ne!Jak je to možný?Prostě potřebuji ty titulky trochu načasovat a upravit není nějaký program co mi to udělá přímo v tom upraveném filmu?