Vista - Odinstaloval jsem WMP11 a teď jej nemůžu nainstalovat*
Vista - Odinstaloval jsem WMP11 a teď jej nemůžu nainstalovat*
Cus mam problem nemuzu smazat windows media player 11...Mam win,,Vista,,,,Dal sem odinstalovar Win.M.Player - klasicky kdyz sem chtel znovu nainstalovat windows M.P. tak mi to napsalo ze mam novejsi verzi a tim to pro me skoncilo. Kdyz najedu do Program Files kde je nebo byl nainstalovany tak je tam zbytek programu ale nejde smazat ani hard smazat.Je tam nejaky sdileni ...to sem vypnul a tale nejde protoze prej nejsem spravce pocitace ale jiny ucet zalozeny nemam tak je to blbost.Co stim dal?? Ani kdyz slozku vezmu a dam ji na plochu aby nebyla v Program Files tak nic.Potreboval bych najit v systemu ten klic o tom ze je novejsi verze nainstalovana a to smazat nevite kde hledat? Zkousel sem to i v nouzovym rezimu a nic.Asi mi nic nezbyde nez smazat cely posrany Visty. Diky za odpovedi.Dekuji za odpovedi a rady.Honza
-
- Pohlaví:
Re: Vista - Odinstaloval jsem WMP11 a teď jej nemůžu nainsta
Vítej na PC-Help!
Jako správce se musíš přihlásit. Chceš-li vyhkedat všechny záznamy o WMP, musíš do registrů.
Do Spustit napiš regedit a potvrď - dostaneš se do oditoru registrů. Je ale třeba vědět co můžeš odstranit, jinak ten systém po... úplně!
Jako správce se musíš přihlásit. Chceš-li vyhkedat všechny záznamy o WMP, musíš do registrů.
Do Spustit napiš regedit a potvrď - dostaneš se do oditoru registrů. Je ale třeba vědět co můžeš odstranit, jinak ten systém po... úplně!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5027
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 3
- 1374
-
od petr22
07 led 2025 14:15
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3088
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4231
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
- 4
- 3306
-
od sasshrek