Zdravím,
Mám takový problém. Na notebook chytám net přes routr wifinou. Jenže se mi stává cca 1x za 14 dní, že se mi nastavení internetu v routru jakýmsi záhadným způsobem přenastaví a nevysílá (tak mi to řekl kamarád). Můj internet nechytím, ale všechny ostatní v baráku ano. Co s tím mám dělat? bez internetu jsem v koncích a na stolním počítači běhá jak když nemůže (PC už taky není nejmladší). Přes kabel normálně funguje. Kamarád mi to tu byl už několikrát přenastavit zpět, ale tahat ho sem pořád taky nechci a nemůžu. Vždycky, když se toto stane, se automaticky připojím na jednu a tu samou nezabezpečenou síť. Půl roku prakticky jsem byla bez internetu na notebooku, protože jsem si myslela, že mám jaksi špatný počítač a od té doby, co jsme to znovu zprovoznili (už nechytám default ale můj d-link), to takhle vypadává a kabel přes celý byt táhnout nechci. Poradí mi někdo co s tím? Děkuji
Router ca. 2× měsíčně změní nastavení Wi-Fi, nepřipojím se *
Router ca. 2× měsíčně změní nastavení Wi-Fi, nepřipojím se *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 říj 2011 12:15, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Routr“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Routr“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Routr“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Routr“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Router ca. 2× měsíčně změní nastavení Wi-Fi, nepřipojím
Není vyloučené, že se ti do routeru někdo nabourává. Pro jistotu – šifrování máš WPA2 nebo jiné? Hesla 1) pro přístup do administrace routeru a 2) pro připojení k Wi-Fi jsou dostatečně složitá? Například JsFB, m4b+1s. (Jmenuji se Franta Baklažán, mám 4 bratry a 1 sestru.).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
OT/ Tak to heslo bych si pamatoval, ale tu memoltechnickou pomůcku bych určitě zapoměl! A ještě horší by bylo kdyby se mi narodila další sestra. 

Blue Spirit: a hrozí to?

Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
typ zabezpečení WPA2 - osobní (při jiným to nechytam(
typ šifrování AES
heslo k zabezpečení je rodný číslo jednoho z nás
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Říj 2011 12:40) ---
další hesla nevím neumím se tam do toho nastavení dostat...ale ten kamarád nikdy o žádných heslech nemluvil...
typ šifrování AES
heslo k zabezpečení je rodný číslo jednoho z nás
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Říj 2011 12:40) ---
další hesla nevím neumím se tam do toho nastavení dostat...ale ten kamarád nikdy o žádných heslech nemluvil...
Jestliže jsi nastavovala jen heslo k připojení a žádné k administraci, mohl by být zakopaný jezevčík zde.
Další možnost, která mě napadá, je, že to souvisí se změnou IP. adresy, ale to spíš asi ne, protože pak by takové problémy měli všichni, kteří nemají statickou.
Snad ještě někoho něco napadne, ale ty se zkus povrtat v nastavení routeru (pokud to přesto nenajdeš, napiš aspoň, co je to za typ) a zjistit, jak je to s tím heslem k administraci.
Další možnost, která mě napadá, je, že to souvisí se změnou IP. adresy, ale to spíš asi ne, protože pak by takové problémy měli všichni, kteří nemají statickou.
Snad ještě někoho něco napadne, ale ty se zkus povrtat v nastavení routeru (pokud to přesto nenajdeš, napiš aspoň, co je to za typ) a zjistit, jak je to s tím heslem k administraci.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
problém je že ani nevím kde to nastavení najdu a ted se tam stejně nedostanu kleknul mi stolní počítač přes který vždycky děláme všechny úpravy atd. Vůbec nevim, jestli táta, když router připojoval někde nějaký hesla vůbec dával
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2565
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
17 lis 2024 17:23