Hájím CZC jak můžu, ale mám v SZ fotku základní desky u PC, které přišlo jednomu zdejšímu uživateli. Nikdy bych nevěřil, že se takto pohne deska (utrhl se chladič CPU, ulomil chladič paměti a volně putoval po skříni). Na IO shieldu byly porty úplně mimo a podle mého to montoval nějaký nepřizpůsobivý, který viděl PC na letáku. Museli zapomenout distanční podložky, protože jinak ten posun není možný, bez zlomení desky.
Každopádně CZC okamžitě po nahlášení uvedlo vše do pořádku a na počkání. Snad vyjímka, potvrzující pravidlo
//a ano, denně desítky a je to běžící pás. Raději bych si to nechal od někoho složit.
Počítač do 10 000.. Jak složit?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač do 10 000.. Jak složit?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Nejezchlebicek
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
mohli byste mi případně složit ještě jednu konfiguraci s windows 7? možná ty xp budu muset použít jindy 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě, ale upozorňuji, že je to blbý nápad. Musel jsem to vcelku rapidně očesat, abych se alespoň přiblížil limitu. Holt, co si budeme povídat, 10k s Windows a požadavky na hry, takhle to prostě nefunguje. Komponenty sice již nestojí to, co dříve, ale stejně, takto nízký rozpočet není to pravé. Pokud mohu poradit, tak nejdříve bych ještě něco ušetřil a až poté se zajímal o nový počítač..
Odkaz na košík
Celkem: 10 583,-

Odkaz na košík
Celkem: 10 583,-
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932&t=1140208
Posudtě..tady jsem to teda četl:)) tak kdo má pravdu:)) nechci sem plést jinou stránku ,ale to jsem se dočet:D zase přece nemužu věřit všemu.
Posudtě..tady jsem to teda četl:)) tak kdo má pravdu:)) nechci sem plést jinou stránku ,ale to jsem se dočet:D zase přece nemužu věřit všemu.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
KineCzech je tak trochu odborníkem bez oponentů a na zive.cz dělá bussines se skládáním PC. Některé jeho sestavy a zvláště pak reference jsou přinejmenším úsměvné. Tím ale netvrdím, že nedělá věci dobře.
Nicméně na CZC se občas vyskytnou hodně nepovedené složeniny a uživatelé si stěžují. Je to zadarmo, holt.
Nicméně na CZC se občas vyskytnou hodně nepovedené složeniny a uživatelé si stěžují. Je to zadarmo, holt.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to o lidech,ale taky záleží kolik na to mají času.Když je málo času,tak to prostě musí odfláknout aby se to stihlo.Dá se to tam naházet za 10 minut a nebo pečlivě vést kabeláž za 40 minut.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1987
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:17