Titulky do MPG4
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Titulky do MPG4
zdravím všechny, řešíte zde titulkování filmů tak jestli někdo může adekvátně odpovědět na můj dotaz : mám film v AJ (HD 1080p) a chci si ho otitulkovat českým titulkem srt, uložit v PC a poté přehrát přes USB flash v HD televizi která přehrává (přes USB) formát MPG4, používám na otitulkování filmu program Allok Mpg4 converter, ovšem nejenže program film convertuje (v HD) 3 hodiny a výsledek je trhavý obraz a zvuk 5.1 pryč. Otázka : existuje i jiný program který mi zkonvertuje film do daného formátu a uloži bez viditelných ztrát na zvuku i obrazu?? v Pc to přehraje normálně ale chci dívat přes TV...díky za vše info které u Vás je...Honza..
Re: Titulky do MPG4
TV nezvládá přehrát titulky?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ne,ne, všechno funguje ale jak píši, když stažený film + titulky zkonvertuji do MPG4 ztratí to základní obraz a zvuk (HD 1080p+5.1 DTS) tak jak bylo staženo. Hladám program který do filmu vloží titulky,zkonvertuje do formátu MPG4 (jiný formát moje TV nebere např.AVI) bez obrazové a zvukové ztráty.
Tak si vlastně rozmysli, co píšeš. Nejdříve: ne, ne, všechno funguje ... a potom, že ti to TV nebere ... tak co je vlastně pravda? Možná by bylo lepší udělat z toho rovnou DVD-Video.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano, funguje, ovšem jak shora píši ve značně chabé kvalitě obrazu a zvuku po konvertaci programem Allok...tak jsem se ptal na jiný program který staženou kvalitu v HD a dodáním titulků nesníží...to byl účel mé otázky..jiny program který tam foukne titulky ale nezhorší celkovou kvalitu v HD 1080p...
tak asi takhle..
tak asi takhle..
Jak průměrně velký je takový film s fullHD?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
filmy v Hd 1080p jsou velikostně rozdílné, ale v průměru je to od 7GB do 14GB...prostě nevyGoogluji nic...všechny programy jsou pod DVD nebo přehratelné v PC...
7 GB se na DVD9 Verbatim za 30 Kč s DPH v pohodě vejde. U větších leda BLU-Ray nebo kompresovat, ale o kvalitu přijdeš ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dobrá,to už teď taky vím, tak se vraťme k mé původní otázce, k prvnímu příspěvku když jsme si to tady objasnili...doporuč mi nějaký jiný program na titulkování který nepracuje na jednom filmu třeba 8 hodin..jako Allok který používám...díky
Convert X To DVD 4.0.12.327+CZ
Výstup v kvalitě DVD-Video (lze ještě jemně doladit), doba veškeré práce asi 1-2 hodiny, dle síly PC, titulky začlení, jen je nutné (jako ostatně u všeho) se pohrabat v nastavení ...
Výstup v kvalitě DVD-Video (lze ještě jemně doladit), doba veškeré práce asi 1-2 hodiny, dle síly PC, titulky začlení, jen je nutné (jako ostatně u všeho) se pohrabat v nastavení ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím,jestli Ti odpověď bude ještě k něčemu,ale já jsem Tě pochopil přesně.Mám ten sám problém,že moje televize titulky normálně přehraje,ale nepřehraje titulky u HD filmů.Tak já to řeším tak,že si stáhnu někde ty titulky úplně zvlášť a přiložím je pod stejným názvem a přehrávám přes USB.Je to jednoduché a rychlé.To,jak mi radili,nějak je z toho filmu vytáhnout,jsem nepochopil.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”