Restart při prvním startu windows 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Edíí
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Restart při prvním startu windows 7

Příspěvekod Edíí » 29 říj 2011 20:15

Dobrý večer
Při prvním spuštění notebooku se mi povedlo ho restartovat. Nyní se mi nedaří nabootovat systém vyskočí modrá smrt s chybovou hláškou BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO STOP: 0x00000074. Zjistila jsem že to je kvůli chybám v registrech, nebo poškozenými ram-muduly. Pokoušela jsem se opravit pomocí DVD přiloženého k notebooku (Windows 7) bez úspěchu. Vyskočí chybová hláška FailureDuringSetup, nelze opravit. Proto vás žádám o radu co s tím? Nechce se mi re-instalovat celý systém.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Restart při prvním startu windows 7

Příspěvekod Pic » 29 říj 2011 20:37

Vítám Tě na Pc-help! Pokud nelze systém opravit, bude nutná čistá instalace. Pokud je poškozena některá RAM paměť je třeba zjistit která z nich, jestliže máš alespoň dvě. Nejvhodnější je stáhnout si verzi programu Memtest, jež je bootovací, vypálit ji ne CD a otestovat paměť. Zkus kamaráda, zda takové CD nemá, nebo zda by jej nevytvořil. Pak otestuj paměti ve svém PC a teprve, budou-li bez chyby i po proběhnutí 2 - 3 x celého testu, můžeš zkusit znovu nainstalovat systém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”