přeinstalace windows 7

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

viett
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

přeinstalace windows 7

Příspěvekod viett » 29 říj 2011 22:21

caw lidi už nějaký ten pátek se potýkam s problemy u Notebooku (startovaní 15 min a déle o hrách ani nemluvim jsem rád, když mi zapne karty, dlouhé načítáni stránek net mam 6 MB atd.) tak jsem si řekl, že PC přeinstaluju (windows 7) ale ať hledám na netu nemužu najít jak na to.

PC sestava Acer TravelMate Intel core i5-480M 2.66 GHz NVIDIA GeForce GT540M c1366x768 4 GB DDR3 Memory takže že by PC nestíhal bych neřekl :smile:

key od windowsu mam, když jsem nainstaloval windows udělal jsem si kopii disku mam 4 CD. nejduležitější soubory mam zálohovaný.

pokud tady má stejný nebo podobný NTB, nebo umí přeinstalovat PC tak vaší pomoc rád uvítam na netu jsem totiž četl, že každý NTB se přeinstalovává jinak tak jsem celkem koukal :smile:

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: přeinstalace windows 7

Příspěvekod d1amond » 29 říj 2011 22:30

Máš 4DVD recovery, ze kterých lze bootovat a instalovat OS. Ale Win lze obnovit i pomocí nástroje Acer eRecovery Management - najdeš ve Start>Acer. Spustíš a vlevo vybreš obnova. No a pak si jen zvolíš, jaký typ obnovy chceš. Načisto je to Tovární nastavení - formátuje se C:!
Zálohuj vše podstatné a směle do toho. Je to snadné.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 30 říj 2011 09:19

Z odkazu v mém podpisu si stáhni a spusti program Win-finty. Podívej se na kapitolu 1.6.3. Možná ti také pomůže.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

viett
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod viett » 31 říj 2011 13:56

caw přeinstaloval jsem PC uplně všechno. co se dalo jsem dal pryč. zbyl mi jenom holý Windows a firefox jsem nainstaloval nic méně, problém je furt stejný a řekl bych že se ještě zhoršil :-( . existuje nějaký "super program" (když to vemu za uši) který by mi pomohl? nebo je nutná reklamace?
diky :smile:

guest

Příspěvekod guest » 31 říj 2011 14:02

Tvůj problém tedy nebude systémový, ale HW a žádný program ti nepomůže. Zkontroluj RAM a HDD.

viett
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod viett » 31 říj 2011 14:15

Zkontrolovat? jak to mysliš? jako využiti? u ramky mam 1.63GB, když mam zaplej net jenom. HDD vim co je ale nevim jak to mam zkontrolovat :smile:

guest

Příspěvekod guest » 31 říj 2011 14:25

Ne myslel jsem kontrolu RAM např. memtestem a HDD utilitou od výrobce. Memtest najdeš např. na Hirenś Boot a program na kontrolu disku např. ZDE

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 31 říj 2011 15:41

Hodně z těch programů se dá již instalovat na flashku a z ní bootovat. Každopádně bych se mrknul na teploty (program HW monitor). Core i5 s GT540 by měla šlapat na většině dnešních her bez problémů.
Určitě to bude chtít otestovat, a následně poslat na reklamaci. A nebo poslat rovnou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”