NOD32(aktualizace)

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

navaro2
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

NOD32(aktualizace)

Příspěvekod navaro2 » 26 led 2007 07:49

Ahoj lidi mám takovej problem s Nodem, kdyz zapnu aktualizace tak mi to pise ze es na PC nachazi aktualni verze, ale pote co pocitac zase zapnu tak mi pise Nod32 databaze je zastarala prosim vas nevite cim to muze byt a jeste bych se chtel zeptat jestli se da nejak zbavit ty otravny bubliny Vystrahy zabezpecení systemu Windowsu predm diky :lol: :lol:

Reklama
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 26 led 2007 08:25

v první řadě vyzkoušej v nastavení aktualizací všechny servery esetu.
ano,té bubliny by jsi se měl zbavit,když zabezpečíš windows :smile:
tzn.antivir a firewall.v tvém případě je to asi zpřažený s tim nodem

navaro2
nováček
Stav:

Příspěvekod navaro2 » 26 led 2007 08:43

Ja mam vypnuty aktualizace windowsu tak asi proto ta zasran*:smile: bublina ale ty aktualizace nemuzu zapnout :twisted: :twisted: hadej proc?

navaro2
nováček
Stav:

Příspěvekod navaro2 » 26 led 2007 09:25

Jinak ten NOD32 uz se aktualizoval :smile:

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 26 led 2007 09:31

tak to sem rád,že nemusim hádat :evil:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 led 2007 13:42

Hej vy tam pane na tej kouli :lol: to by mě zajímalo jestli budeme muset hádat jakej je ten NOD.

POkud už sme uhodli a hádat nemusíme.. Karlos tady někde tvrdil že lze po uplynutí zkušební doby (Trial)NOD32 odinstalovat a nainstaovat znovu a zkoušet dalších 30 dnů já to nemám ověřené.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 26 led 2007 14:17

Ano jde to .Minulí rok jsem dokonce někomu přeposílal článek kde sám g. ředitel Esetu říkal ,že tento druh používání nehodlají v nejbližší době nijak omezovat nebo blokovat.A mimo jiné do doby než mě to přestalo bavit jsem to tak sám praktikoval.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 led 2007 14:40

Nejprve ti doporučím jednu diskusi kde se sešli ti co tu mají víc popráškovaná ramena a poklábosili na téma warez http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=1 ... 00172a99f2
Dále nějak takhle pozměněného Nod(a)32 jsem měl s novým PC a zrušil jsem ho právě proto že se přestal aktualizovat na neměl sem náladu se sním pořád ladit.
No a vlastně už jsme ti poradili odinstaluj a nainstaluj trial a bude vše OK.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 26 led 2007 14:50

navaro2 píše:No vidite ja mam na to primo crack :o NOD32 FIX zafixuje NODA na porad :twisted: :twisted:

Na pořád by to bylo když by kluci Esetu zaspali na vavřínech.Neboj není na pořád.Jen do doby než to Eseťáci zase prokouknou.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 led 2007 14:56

V podstatě píšu to samí akorát jinak.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 26 led 2007 15:16

Ten rozhovor je zde:
A čo nelegálni užívatelia?
Veľa ľudí používa skúšobné verzie, ktoré po vypršaní vždy odinštaluje a nainštaluje. Nechceli sme zatiaľ žiadnym spôsobom obmedzovať túto možnosť, obzvlášť preto, že mnoho mladých ľudí nemá peniaze na kúpu antivíru a je predsa len dobré, keď sú aspoň takto chránení. Navyše som presvedčený, že keď na to budú mať, náš produkt si kúpia.

Nedoporučoval bych ti používat crack na software který slouží k tvému zabezpečení, ale je to tvá volba.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”