stredni skola - elektrotechnologie
Re: stredni skola - elektrotechnologie
Je potřeba mít kladný vztah k matice a fyzice, pak je ten obor slušná volba.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak ja chci vedet konkretne veci treba(uci se tam programovani, jake presne jazyky, je to kvalitni skola atd.). A je jasne ze jsem na jejich strankach byl, ja to chci spise videt z pohledu zaka.(a navic o te skole jsem nasel velmi malo informaci)
Tak konkrétně o té škole info nemám. A o jakém oboru tedy uvažuješ? Zatím jsem to nepochopil...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
rikam bud ty elektrotechnologie nebo informacku. Chtel bych se naucit programovat a nemusela by byt spatna i kybernetika. Takze nevim. Uvazuju i o jimych skolach, ale tuhle jsem tu uvedl, protoze mam o ni malo informaci.
jestli chceš být programátor tak je trošku blbost jít na elektrikáře (kde se učí předmět elektrotechnologie)
na to je vhodný obor například Informační technologie kde tě naučí základy programovacích jazyků a programování... na samotné programování potřebuješ mozek a ovládat češtinu (což ti moc nejde)/angličtinu a matematiku

na to je vhodný obor například Informační technologie kde tě naučí základy programovacích jazyků a programování... na samotné programování potřebuješ mozek a ovládat češtinu (což ti moc nejde)/angličtinu a matematiku
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jestli myslis diakritiku, tak to proto, protoze pisu z mobilu.
Musis si ujasnit co potom budes chtit delat, jestli to jeste nevis a jsi dostatecne vzdelany abys mohl jit na gympl, tak jdi na nej, zkus si od kazdeho neco a potom muzes jit na vysokou s danym zamerenim. Jinak na stredni te naucijou programovat, ale jen okrajove, musis se o tom sam zajimat a ucit se hlavne hodne sam... Vysvetli ti princip, pouziti ruznych veci, ale pokud si to potom nebudes zkouset, tak to bude mit temer nulovy prinos. Programovani je jazyk, a pokud jazyk stale netrenujes, jako treba anglictinu, tak ho zapomenes, nezdokonalis se v nem, nepochopis ho. A pozor, stezejni je matematika, tu rozhodne nepodcenuj pokud bys chtel studovat i na vysoke skole.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
patrikmanak85 píše:A nedelejte ze sebe furt tupce.
Tupce tu děláš ze sebe děláš akorát ty zakládáním 49 témat na to samé téma.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám rád, když někdo druhé označuje za tupce, jen proto že mu říkají věci, které nechce slyšet. Je to stejné, jako přísloví o křivé hubě a zrcadle... Jak jsem ti již jednou psal, každá škola ti dá JEN základy. Všechno ostatní se musíš naučit SÁM. To bylo, je a bude. Ve třídě totiž nebudeš sedět jen s inteligenty, tobě rovnými, ale i s polotupci, kteří také chtějí mít nějaký papír a i jim se škola musí přizpůsobit. Co se týká programovacího jazyku, je úplně jedno, který budou vyučovat. Nejdřív se musíš naučit přemýšlet, jako programátor. Pokud to nebudeš umět, nespraví to ani sebelepší znalost toho nej, nej,... programovacího jazyku.
Důležité je si uvědomit, že programování, není jen o více, či méně blbých hrách. Představ si, že i myčku nádobí, pračku, vysavač,... také někdo musel naprogramovat. A jsem přesvědčený, že za lepší peníze, než programátor průměrných her
Ptal ses na naše konkrétní vzdělání a praxi. Tak tedy: čtyřletý obor mechanik-elektronik (SOUE Stod), dva semestry postgraduálního studia (SPŠE Panská), šestnáct let praxe montování a zkoušení telefonních ústředen pro Telecom (Tesla Karlín). V současné době pracuji deset let, jako elektrokonstruktér a programátor NC strojů.
Důležité je si uvědomit, že programování, není jen o více, či méně blbých hrách. Představ si, že i myčku nádobí, pračku, vysavač,... také někdo musel naprogramovat. A jsem přesvědčený, že za lepší peníze, než programátor průměrných her

Ptal ses na naše konkrétní vzdělání a praxi. Tak tedy: čtyřletý obor mechanik-elektronik (SOUE Stod), dva semestry postgraduálního studia (SPŠE Panská), šestnáct let praxe montování a zkoušení telefonních ústředen pro Telecom (Tesla Karlín). V současné době pracuji deset let, jako elektrokonstruktér a programátor NC strojů.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
K tomu bych dodal jeden konkrétní příklad:
Zrovna tohle naprogramovat byl skvělý výkon, konkurenti v povzdálí tiše vzdychají
Navíc Roomba má takové chování, že se k ní uživatelé po krátkém čase chovají spíš jako k domácímu zvířátku, než ke stroji.
Zrovna tohle naprogramovat byl skvělý výkon, konkurenti v povzdálí tiše vzdychají

Navíc Roomba má takové chování, že se k ní uživatelé po krátkém čase chovají spíš jako k domácímu zvířátku, než ke stroji.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
U nás ve škole http://www.roznovskastredni.cz/informace.php je kluk z Lipníku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ty jsi z roznova pls napis jake to tam je?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”