zdravim
mam takovy problem kdyz hraji flashpoint tak mi spadne hra neobevi se mi modra obrazovka, tak to mi to padalo v pri cod warfare ale treba u crysis a mafii 2 mi to nespadlo ani jednou grafiku mam 4830 u toho cod je mozne ze mi padala grafika kvuli chlazeni ale teploty nebyly zas az tak vysoke asi 51°C. zdroj mam fortrona 500W prosim poradte.
Při hraní operace flashpoint mi spadne počítač, jiné hry jso Vyřešeno
Při hraní operace flashpoint mi spadne počítač, jiné hry jso
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 03 lis 2011 16:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma odděleno
Důvod: Téma odděleno
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padaní FPS ve hrách
filip1: Vítej na PC-HELP.cz. Prvně si založ si vlastní téma, tak jak pravidla popisují. Navíc oživovat skoro 1/4 roku staré téma je více než neslušné
. Díky

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Při hraní operace flashpoint mi spadne počítač, jiné hry
nechtel jsem zakladat nové téma aby pak někdo neřekl že zakladam téma které již zde je.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Lis 2011 18:14) ---
popíšu přesněji problém :
Při hrani her operace flash point a cod warfare se mi asi po10 min restartuje pc. ( u flash pointu se ten cas postupne zmensoval prvni vypnuti se objevilo asi po 30min, a pak t oslo az na tech zhruba 10min.), u cod se mi to delalo to same proto jsme si nainstaloval GPU-Z a teploty pri hrani cod byly 51°C při teto teplotě jsem si myslel že se grafika radeon 4830(chlazeni-ASUS) přehřívá ale to jsem se asi mylil protože jsem na teto graficke projel crysis a mafii2 a nerestartovalo se to ani jednou. Navic u hry z roku 2001 kdy grafika neni az tak dobra by se to nemelo stavat teplota u flashpointu cinila zhruba 50°C. Zdroj jak jsem už psal mam fortrona http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43195
deska gigabite P43-S3L http://interlink.tsbohemia.cz/gigabyte-ep43-s3l-p43-s775-ddr2-sata2-glan-pcie2-0-atx_d75847.html procak Intel Q9550.
Diky za vaše odpovědi a postřehy
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Lis 2011 18:14) ---
popíšu přesněji problém :
Při hrani her operace flash point a cod warfare se mi asi po10 min restartuje pc. ( u flash pointu se ten cas postupne zmensoval prvni vypnuti se objevilo asi po 30min, a pak t oslo az na tech zhruba 10min.), u cod se mi to delalo to same proto jsme si nainstaloval GPU-Z a teploty pri hrani cod byly 51°C při teto teplotě jsem si myslel že se grafika radeon 4830(chlazeni-ASUS) přehřívá ale to jsem se asi mylil protože jsem na teto graficke projel crysis a mafii2 a nerestartovalo se to ani jednou. Navic u hry z roku 2001 kdy grafika neni az tak dobra by se to nemelo stavat teplota u flashpointu cinila zhruba 50°C. Zdroj jak jsem už psal mam fortrona http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43195
deska gigabite P43-S3L http://interlink.tsbohemia.cz/gigabyte-ep43-s3l-p43-s775-ddr2-sata2-glan-pcie2-0-atx_d75847.html procak Intel Q9550.
Diky za vaše odpovědi a postřehy
Tyto hry nemáš original že? pokud ne řekl bych že to jsou špatne cracky ke hram taky mi to delavalo u nejakych her.
no hry nemám original !! teoreticky to muzou delat cracky prtože na tom pc neni nic co by nějak brzdilo pc ani diky se netvaři neplota v klidu je zhruba 29°C.
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si prosím ještě jednou a POZORNĚ přečti pravidla. Tam se dočteš, že se zde warez neřeší
The ///M. The most powerful letter in the world.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při hraní operace flashpoint mi spadne počítač, jiné hry Vyřešeno
Pravidla hovoří jasně, warez tu netolerujeme. Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3017
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:03
-
- 1
- 2059
-
od Hangli
22 lis 2024 19:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7366
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 1800
-
od Daminekkkk
23 čer 2025 18:22
-
-
- 17
- 11370
-
od liborek