ConvertXtoDVD a titulky
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
ConvertXtoDVD a titulky
Používám tento program na převod z DivX na DVD i s titulky.Momentálně mám film DVD a chci tam hodit titulky CZ.Na netu jsem dvakrát četl,že to jde i tímto programem,ale všude jen píšou jak je to jednoduché,ovšem mě to tedy nejde nebo nevím jak.Pokud to někdo napíše JAK
a ne jen ,že to je brnkačka, budu rád.Podotýkám ne DiVX na DVD.Ale přímo do DVD přidat tímto programem titulky!Zkoušel jsem to stejně jak u DiVX,načetl jsem video,přidal titulky a dal Převod.Ovšem hned to nahlásilo chybu a převod se nezdařil.Já vím,že nemá co převádět když už to je,ale jak jinak to udělat?

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Libčo nejdřív mi napiš jakou máš verzi protože za určitých podmínek zlobily titulky i mě myslím ale že se mi to povedlo Očůrat. Možná si i hezky pokecáme ale zatím mám problém s mikrofonem u skype málo citlivý. Jo a teď nejsem u svého PC. Pokud chceš drbat Pošli mi do SZ tvuj mobil ozvu se ti jakmile budumít na tebe chvilku a nastavenýho skype ale bude to až k večeru a není to na 100%.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
můžeš si to přečíst třeba tady
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=45
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=45
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No návod je to hezký,ale já nechci převádět diVx apod.,to je opravdu v tomto programu dobré.Já mám DVD/!!/soubory atam chci přidat titulky.možná je to nesmysl,ale viděl jsem to dvakrát na nějakých fórech.Je možný,že to tam popletli diskutující,ale jeden tam přímo psal ,že nějak jde přidat titulky i do DVD.Znovu podotýkám do DVD už hotového originálního.Z toho DiVXu je to jednoduchý.Nemusel bych absolvovat různé konverze,demux apod.Zrovna teď dávám titulky do filmu už třetí den a stojí to za h...Jestli to nepůjde tak raděj brát filmy v DiVXu a oželet horší kvalitu,protože udělat titulky do DVD a aby šli přesně,tak ta nervy a čas to nestojí za to.

- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ConvertXtoDVD a titulky
liborek píše:Používám tento program na převod z DivX na DVD
aha tak to pardon..já už to dál nečetl moc pozorně..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=divx
Častý dotaz:
Nové (další) titulky na DVD-video přidat lze, ale postup je relativně složitý a zachovat původní DVD menu je velice(!) složité a pracné. Nejoptimálnější postup je pracovat pouze s hlavním filmem (původní menu zcela oželet - pokud si nechcete udělat vlastní a pitvat se s ovládacími vazbami - nutné použít nějaký další speciální software) a přidat znovu všechny žádané původní titulky + nové (původní i nové titulky, vše nově vyrenderované). Návod lze nalézt např. zde.
Lze použít i jiné softwarové nástroje, stále vznikají další.
http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=197950
Častý dotaz:
Nové (další) titulky na DVD-video přidat lze, ale postup je relativně složitý a zachovat původní DVD menu je velice(!) složité a pracné. Nejoptimálnější postup je pracovat pouze s hlavním filmem (původní menu zcela oželet - pokud si nechcete udělat vlastní a pitvat se s ovládacími vazbami - nutné použít nějaký další speciální software) a přidat znovu všechny žádané původní titulky + nové (původní i nové titulky, vše nově vyrenderované). Návod lze nalézt např. zde.
Lze použít i jiné softwarové nástroje, stále vznikají další.
http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=197950
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
LIbčo tak sme se špatně pochopily. Tobě přehrávače nezobrazí titule ve formátu *.sub že je tam chceš přidávat
a na převody a synchronizaci externích titulků je výbornej Subtitle Workshop.
a na převody a synchronizaci externích titulků je výbornej Subtitle Workshop.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady se mluví pořád o něčem jiném.Do DVD titulky dám v pohodě/Použiju DVD shrink,Subtitle Creator,Subtitle WorkShop,PCGDemux a IFOEDit nebo Muxman/jenže např.teď jsem se pokoušel o Silent Hill a na moji verzi jsem je na netu nenašel.Nakonec jsem stáhl asi deset verzí a zkoušel nějak časovat a je to pořád na h...o.Strávil jsem na tom za tři dny tak devět hodin a nakonec jsem vypáli dvě DVD na který se nedá koukat.Tak jsem se naštval a všechno smázl a vyhodil.A už jsem s tím nadobro skončil.Už žádný DVD.Ale jde jen o to časování,jinak dostat titulky do DVD/pokud mám ty správné/je otázka/se všemi převody a vypálením/tak 45 minut.Ovšem mít ty správný.Ale já se ptal jen na to, jak to dělali s tím ConvertXtoDVD.Ale když tak o tom víc a víc uvažuji tak to byla blbost a asi to nějak popletli.Každopádně s titulkováním DVD končím.Nevím kdo má na to tz nervy.Jak jsem psal maximálně si hodím titulky k nějakýmu DiVXu.Snah byla,ale pokud to není váš koníček tak titulkování DVD,pokud chcete titulky i opravovat a přizpůsobovat hoďte za hlavu nestojí to za to.Howg.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Libčo a nemyslel ty si náhodou na Auto gordien knot Ten převádí do Xvid a taky tam dou přidat titulky. popřípadě použitím auto gordian a ConvertXtoDVD dostaneš zpět DVD s titulkama. Pokud si do Auto gordien seženeš DivX Kodek.
Jo teď sem si to znovu přečet správný titulky ke správnýmu filmu např. v DC++ stahovat celý adresáře nejenom film kterej tě zajímá obvykle bývá už s titulema.
Jo teď sem si to znovu přečet správný titulky ke správnýmu filmu např. v DC++ stahovat celý adresáře nejenom film kterej tě zajímá obvykle bývá už s titulema.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 27 led 2007 09:49, celkem upraveno 1 x.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
na titulkování DVD jsem použil DVD Architect, oželel jsem ale jakékoli menu a nechal jen samotný film ( příliš zdlouhavé ), a pak jsem začal s titulkami, které jsem musel pro každý dialog nastavit ( čas spuštění, délka trvání, velikost, barva a umístění ), jeden celovečerní film jsem zvládl přesně za 90 minut s jednou přestávkou na prokrvení zápěstí 

Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jidash.Ono to jde pokud umí člověk např.anglicky,což je většina filmů.Lepší je možná přímo překládat než už hotový titulky jednotlivě časovat
Pokud je ale s angličtinou skoro na nule tak je to utrpení a nedej bože ,že je film třeba ve španělštině.Prostě raději DiVX a ještě se přesvědčit,že je CZ přímo na tu verzi co stahuji.Mimochodem je to asi rok co jsem se trápil s jedním filmem ale tam se mi ty titulky jakž takž povedly a nedávno jsem si ho chtěl pustit a DVD bylo dead
a byla to mínuska Verbatim
Tak než tohle tak to když se budu chtít podívat raděj půjčit nebo koupit origo.Ikdyž všechno koupit nebo půjčit nelze. Každopádně za těch 90 minut to jsi borec.

Naposledy upravil(a) liborek dne 29 led 2007 18:31, celkem upraveno 1 x.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
liborek píše:Ikdyž všechno koupit nebo půjhčit nelze.
přesně tak a proto jsem byl nucen těch pár raritných kusů počeštit a abychom si rozuměli, až takový angličtinář, abych překládal "on the fly" nejsem

A těch 90 minut, ono to byly horory a tam se toho až tak mnoho nenakecá

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”