na grafice ti chybí pixel shadery? no to by mě zajmalo jestli ta grafika je vůbec do AGP
určitě Pixel Shader na grafice máš, jestli ne tak sem pošli typ ať se ti můžu vysmát
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
určitě ho tam mám ale podle webu www.cairuntit.com mám prej pixel shader 0.0 a potřebuju 2.0 a jinak mám GeForce4 MX with AGPX8 aspon tak potom se kouknu
tak se ti začínám smát co to máš co jsem našel na wiki tak je nějaká super verze tý GF4 s pixel shaderem 1.3
kup novýho kompa, není to ta drahý, nebo jestli ti stačí tak nějakou GK z bazáče
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
jak se to veme "novou" stačí ti nějaká starší z bazaru nebo "ze šroťáku" co potřebuješ na tý GK rozjet?
Ahoj můžete mi prosím poradit kde nakoupit mobil Google pixel 9 pro xl s tím že v případě reklamace nebudou problémy?
Hádám že každý z obchodů Alza nebo Datart nebo mobilní pohotovost mají jiného dodavatele?
Láká mě cena z Datartu ale mám negativní...
Poslední příspěvek
Přijde mi trochu zbytečné, za to dávat tolik peněz, Pixel 8 Pro použitý stojí nějakých 10-12tis a rozdíl ve foťáku proti 9 pro není až tak velký a zbyde ti dalších cca 20tis na nějaké kvalitní tělo a optiku co udělá lepší službu + budeš mít telefon...