AHOJ, prosím o pomoc - filmy stažené z netu na externí disk (tzv. rámeček) se mi zobrazí v Commanderu i jinde pouze v notebooku, na kterém jsem filmy stáhla (notebook 1) a jdou tam i bez problémů pustit... Když tento externí disk řádně odpojím a připojím k jinému notebooku (č. 2), stažené filmy se tam vůbec neobjeví - jako by na tom disku vůbec nebyly.. Tedy přesněji řečeno - někdy se objeví, někdy ne (poslední dobou většinou ne). Neobjeví se ani adresáře, které jsem na exter. disku založila na notebooku č. 1 a do kterých jsem filmy zkopírovala. Ještě pro úplnost - filmy stahuji na pevný disk notebooku 1 a pak je teprve kopíruji na ten externí disk (nejde mi stáhnout film přímo na externí disk - při downloadu se mi nenabídne cesta, jde to rovnou do složky "Stažené soubory").
Moc prosím, poraďte mi - v čem by mohla být chyba a co mohu zkusit? Ti, co mi odpoví - prosím dbejte na to, že jsem dost počítačový neználek:) Předem všem moc děkuju Monika
Filmy uložené na ext. disku se nezobrazí na jiném notebooku
Filmy uložené na ext. disku se nezobrazí na jiném notebooku
Naposledy upravil(a) MonikaT dne 06 lis 2011 19:31, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Filmy uložené na ext. disku se nezobrazí na jiném notebo
Nekopíruješ jen zástupce?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nene, kopíruju celý soubor, který má kolem 700MB (takovej neználek zase né:))
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jiné věci (třeba dokumenty) na druhém PC vidíš?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jo, jiný jo (starý věci), ale nezkoušela jsem tam z 1. noťasu ukládat nic novýho (kromě těch filmů) - můžu to zkusit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 19:52) ---
Tak už vím, v čem byl problém:) Notebook č. 2 jsem měla ve spánkovém režimu a ne vypnutý... když jsem připojila externí disk a probudila ho ze spánk. režimu, nepoznal nová data. Když jsem teď udělala restart, už všechno běhá jak má:) ale stejně díky za snahu
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 19:52) ---
Tak už vím, v čem byl problém:) Notebook č. 2 jsem měla ve spánkovém režimu a ne vypnutý... když jsem připojila externí disk a probudila ho ze spánk. režimu, nepoznal nová data. Když jsem teď udělala restart, už všechno běhá jak má:) ale stejně díky za snahu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 6534
-
od Atjov1
Zobrazit poslední příspěvek
03 čer 2025 14:53
-
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 5946
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3412
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 5305
-
od petr22