Dobrý den,
nešťastnou náhodou jsem odejmul větráček z procesoru. Sice jsem ho tam vrátil a někdy jde všechno bez problému - asi 40 stupňů do té doby než se začne přehřívat i když hraju hry, nebo dělam třeba ve 3ds MAXu, ale někdy prostě zlobí, asi ta pasta nějak zkřehla, nebo nedoléhá, co já vím. Chci se zeptat, jak mám postupovat v nanesení nové vrstvy pasty, jak sundat předešlou a tak, popřípadě jestli někoho nenapadá něco lepšího - tím nemám na mysli koupi nového procesoru.
Díky
Jakub
Poraďte mi s postupem obnovy teplovodivé pasty na CPU *
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Poraďte mi s postupem obnovy teplovodivé pasty na CPU *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 08 lis 2011 22:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „Teplo-vodivá pasta“
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „Teplo-vodivá pasta“
-
- Pohlaví:
Re: Teplo-vodivá pasta
Nic lepšího asi není. Tu starou pastu musíš opatrně očistit a nanést tenkou vrstvičku nové. Musíš dávat pozor abys to nanesl jen na tu plochu kam to patří a neušpinil třeba piny CPU.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poraďte mi s postupem obnovy teplovodivé pasty na CPU *
Dobře, a myslíte že by mi to třeba udělali v CZCčku, nebo někde? nerad bych to nějak zvrtal.. někde na jižním městě?
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Lis 2011 22:04) ---
nebo třeba na chodově? nejsem si jistej jestli by to byl dobrej napad zkoušet to sám..
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Lis 2011 22:04) ---
nebo třeba na chodově? nejsem si jistej jestli by to byl dobrej napad zkoušet to sám..
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Očistit to lze dobře lihem na papírovým kapesníku. Ale nesmí z toho kapesníku ten líh téct. Udělaj Ti to v každým PC servisu.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Pohlaví:
Jistě to udělají všude, ale když na YouTube napíšeš pasta na CPU tak ti vyběhne hafo návodů. Je zbytečné to nosit do servisu, navíc to budeš ještě jistě dělat později a někdy se začít musí. 

Nic na tom není... takový hraní si na Ing.. Vem (pokud máš) takový ty doktorský rukavice (sám je mám velice v oblibě při takovýchto pracích), nanes líh,nebo běžnou čirou dezinfekci, která obsahuje alkohol na papírovej kapesník, nebo ubrousek, něco co dobře saje a pastu z CPU krásně sundáš. Novou pastu nanes blízko okraje CPU od shora dolů a kreditní kartou, nebo kartou na autobus..prostě kartou ji rozetři po CPU rovnoměrně. Chvilku si s tím pohraješ a uvidíš, že na tom nic není. Ovšem pasta by měla být čerstvá..ztuhlá se roztírá docela na pytel.
Naposledy upravil(a) 83.Pepas dne 08 lis 2011 22:27, celkem upraveno 2 x.
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
-
- Pohlaví:
OT/ ty rukavice mne dostaly, koukám že si nehraješ jen na ing., ale i na doktora, na co máš atestaci? 

Atestaci ?? 101 interní lékařství

i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
Zpět na “Problémy s hardwarem”