Pomalé spouštění Windows 7 Vyřešeno
Pomalé spouštění Windows 7
Mám problém se startem Windows 7 Ultimate x64. Mám procesor AMD 4x3,0, RAM 4 GB, ATI HD4850 a HDD 500 GB. Windows se mi ale spouští cca 2 minuty. Před zobrazením úvodního okna Vítejte se mi ještě zobrazí tak na 15 vteřin černá obrazovka, teprve potom se načte Vítejte, zůstane tam na 20 vteřin a potom musím ještě tak půl minuty čekat, než mohu začít používat Windows :(. V msconfig mám povolených jen pár programů, žádné blbiny. Poraďte prosím, nedávno jsem totiž přeinstalovával z XP jen aby počítač jel lépe a mohl jsem využít celou RAMku. Díky moc :).
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalé spouštění Windows 7
Na tuto odpověď si rád počkám, protože mám stejný problém. Ale určitě ti poradím projeď PC CCleanerem a pokud máš nainstalováno hodně her či programů, tak zkus udělat pořádek(já měl cca 30 her , zmenšil jsem to na 6 a musim říct,že i když malinko, tak pomohlo) ale stejně to neni ono. Dále mám problém, že občas třeba otevírám složku a pc se sekne napíše neodpovídá, chvíli tak je a odsekne se, stává se ti to také ?
Gigabite Z68P-DS3 , Intel Core i5 2500K , Corsair 4Gb DDR3-1600 , Ati Radeon HD5770 Vapor-X , Eurocase 400W , Westerd Digital Caviar Green 1000GB
Možná byste mohli vložit log z HJT do příslušné sekde, třeba tam máte nějaký vir nebo něco... Potom to také značně ovlivňují aplikace, které máte nastavené po spuštění. Kdyžtak sem dejte které tam máte nastavené, třeba budou některé zbytečné. Aplikace po spuštění najdete zde: Spustit -> msconfig -> karta po spuštění.
Po spuštění se mi zapne: Registry Monitor, Realtek, Epson(tiskárna), AVG Interne Security, VProtect,Catalyst Control Center, Groove Monitor Utility. Mohl bys pls vysvětlit ten postup vložení toho logu z HJT? V komplech zrovna nejsem přeborník :).
Pro Pidu: Nwm jestli ti došlo to, co jsem ti psal. Takový problém tedy nemám, po načtení Windows mi jede počítač naprosto v pořádku. Zkus třeba TuneUp Utilities 2011 :).
Pro Pidu: Nwm jestli ti došlo to, co jsem ti psal. Takový problém tedy nemám, po načtení Windows mi jede počítač naprosto v pořádku. Zkus třeba TuneUp Utilities 2011 :).
Přečti si toto a myslím, že pochopíš. PRAVIDLA sekce HijackThis
Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak se můžeš podívat, jak zavádění systému probíhá a co se zavádí a spouští jakou dobu.
Sám systém k tomu obsahuje nástroje, přehlednější je ale WinBootInfo
Sám systém k tomu obsahuje nástroje, přehlednější je ale WinBootInfo
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem použil WinBootInfo a koukám,že něco tam je vyznačeně červeně a něco zeleně ? Poradíte mi někdo jak to zoptimalizovat ? Nejdříve jsem měl 36.2 dobu bootování a po kliknutí na Measure Boot performance se to zrychlilo na 32.1. Poté sem si nechal vyject log. Je ochotný mi na něj někdo kouknout a poradit co a jak ?
odkaz na log: http://www.uloz.to/10934354/log-txt
odkaz na log: http://www.uloz.to/10934354/log-txt
Gigabite Z68P-DS3 , Intel Core i5 2500K , Corsair 4Gb DDR3-1600 , Ati Radeon HD5770 Vapor-X , Eurocase 400W , Westerd Digital Caviar Green 1000GB
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spouštění systému trvalo pouhých 32.1 sec. Jestli to chceš ještě rychleji, tak se vrať k DOS 6.22.
Mě nabíhají W7 průměrně 60 sec a to tam nemám zase tolik kravin.
Mě nabíhají W7 průměrně 60 sec a to tam nemám zase tolik kravin.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, jasně s tou rychlostí je to v pohodě, mám i zapnutý booster na start, ale spíš mě přijde divná ta černá obrazovka co tam naskočí na cca 15 vteřin, to dřív nebylo a hlavně pc pak občas zamrzává, při jednoduchých úkonech jako je třeba otevření složky. Myslel jsem,že se zapnou nějaký blbosti a ty to způsobujou... Jelikož je tam něco červeně a zeleně, tak jsem čekal že ty červený věci půjdou nějak zakázat či odstranit aby se nespouštěli... Pokud to neni možný tak se na to vyprdnu :-)
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zakázat toho už asi moc nepůjde. Ještě se na to mrknu. Co se týká té černé obrazovky při spouštění PC, záleží v jaké fázi se objeví. Pokud je to až při zobrazeném logu Windows, bývá to zpravidla způsobeno ovladačem grafické karty.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
To MiliNess: naběhne Vítejte, pak černá obrazovka a pak naběhne plocha
To petaq: vim,že by se to nemělo, ale uživatel který založil téma se dlouho neozíval a já čekla jestli se to nějak nevyřeší. Když nepsal, tak jsem napsal já. Určitě má někdo podobný problém a třeba si to někdy někdo bude pročítat a pomůže mu to k vyřešení. Teď už mi přijde zbytečný zakládat nové téma, ale jestli mám ... ?
To petaq: vim,že by se to nemělo, ale uživatel který založil téma se dlouho neozíval a já čekla jestli se to nějak nevyřeší. Když nepsal, tak jsem napsal já. Určitě má někdo podobný problém a třeba si to někdy někdo bude pročítat a pomůže mu to k vyřešení. Teď už mi přijde zbytečný zakládat nové téma, ale jestli mám ... ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4750
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 6
- 7846
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
- 4
- 2485
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3619
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
- 2
- 5548
-
od HelFix