Přeházení položek v seznamu v Outlooku 2007
Přeházení položek v seznamu v Outlooku 2007
Zdravím vás, nemáte někdo ponětí, jak zpřeházet položky v seznamu na obrázku? Chci mít archivy až dole, maily nahoře. Myší to uchopit a přesunout nejde. Je to Outlook 2007

-
- Pohlaví:
Re: Přeházení položek v seznamu v Outlooku 2007
Já s tím nedělám, ale zkusil bych to takto. Klikl bych pravou myší na tu první a asi to nabídne vytvořit novou složku. Takto bych je vytvořil, pojmenoval jak chci a pak to tam jenom přesunul - zbytečné odstranil.
Nejde v tom seznamu udělat složka, jde jen jakoby v některé ze schránek. A i kdyby, co tím vyřeším? Hodí se mi na konec, já to chci srovnat dle své potřeby.
-
- Pohlaví:
No já nevím co jde u tebe, v OE to jde přímo pod tu první, ne na konec. Přímo v MS Outlooku nevím - nepoužívám.
-
- Pohlaví:
Tak jsem to zkusil a složek si mohu vytvořit habaděj.
Uhm...takže první věc, používáš pop3, ne imap, tudíž máš všechny doručené maily v jedné složce, a to té outlookové. Takže v podstatě vůbec nemáš ten problém, co já. Stále nechápu, k čemu mi bude vytváření podsložek. Chci jen a pouze srovnat existující věci v onom sloupci.
-
- Pohlaví:
Však si rozumíme, ale to to chceš zřejmě nejde. Pak bych to řečil podložkami kam bych vše přesunul a zbytek odstranil. Netvrdím že je to nejlepčí, ale je to možnost.
Heh, to je absurdní. No já to budu řešit obrazovkou tzv. Outlook dnes. Tam můžu mít vypsaný, co chci a nestrašej mi tam ty archivy. Tak díky za snahu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2162
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 18:25