Pomalý přenos kříženým kabelem Vyřešeno
Pomalý přenos kříženým kabelem
ahoj, mam takový menší problém. Před dvěma dny jsem prodával notebook, tak jsem přenášel všechna data na notebook přítelkyně, koupil jsem křížený kabel, spojil compy a vše proběhlo v pořádku, rychlost kolem 30mb/s, si vše chci hodit zpět do nového notebooku, ale rychlost se nikdy nevyšplhá na více než 10mb/s, mohlo by to být nějakým nastavením? Nebo nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za odpověď...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalý přenos kříženým kabelem
Pokud tam je jen 100mbit síťovka tak to ani víc nepojede
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ta byla i v tom předešlém a jelo to víc...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemohlo. 100Mbit/8 = cca 12mbyte. Takže 30 si ze 10mbitu zákonitě nemohl vytáhnout. Tam musel být gigabit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
dobře, každopádně teď se mi ta rychlost snížila pod 3mb/s, takže přenos bude trvat ještě dalších 18 hodin
a to asi už síťovkou nebude...měl bych někde něco nastavit aby to přenášelo správně? pokud možno tou nejvyšší dostupnou rychlostí

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nikde nevidím, že v dotazu se hovoří o MB, ale jen o Mb. Takže nějaký informační šum.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tak to je moje chyba, špatně jsem to formuloval. Jednalo se o MB. Momentálně přenos klesl na max 2,5 - 3 MB/s a já nevim, co s tim. Předešlý dotaz týkající se rychlejšího přenosu u předešlého notebooku už byl asi vyřešen, pravděpodobně tam byla jiná síťovka,která umožňovala přenos až v rychlosti 30 MB/s
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ono také záleží na tom co kopíruješ. Rozdíl je hodně malých souborů, nebo méně velkých souborů a i další vlivy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Pomalý přenos kříženým kabelem Vyřešeno
první je tam v řadě složka s filmama a seriálama, ta je největší, tak to možná bude tím, ale ze začátku to filmy kopírovalo rychle a pak se to najednou zpomalilo, njn, tak si holt na těch zbývajících 120GB počkám 15 hodin no :-/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3307
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45