Nefunguje web kamera Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nefunguje web kamera
Dobry den,mam jeden problem,koupil sem si web kameru driver mam nainstalovane vsechno kdyš ji chci spustit v skype tak mi tam viskočí (hlaska) NELZE ZAHAJIT VIDEO SKUSTE UZAVRIT NEKTERI Z PROGRAMU KTERI BY MOHL WEBCAM POUŽÍVAT predem dekuji za odpoved!!! OPERAČNI SYSTEM WIN XP PROFESIONAL
Naposledy upravil(a) Marfy dne 12 lis 2011 17:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odděleno od jiného příspěvku
Důvod: Odděleno od jiného příspěvku
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefunguje web kamera
Vždyť ti to píše řešení.Kamera je spuštěna ještě v jiném programu.Najdi který to je a ukonči ho.Pokud chceš pomoct,tak sem napiš přesný typ kamery a hoď sem screen ze Správce ůloh.Ten spustíš kombinací Ctrl+Shift+Esc a pod položkou Procesy máš spuštěné aplikace.Jistě tam ten program bude.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
AHOJ MODEL CAM JE : FACECAM 300 OD GENIUSI .NO PRAVE TED SEM SE NA TO DIVLA NA TE SPUSTENE APLIKACE A JETAM JEN JEDEN OPERA!!! KAMERA MI PORAD SVITI !! JAK SE TO DELA TEN SCRIN PROCESU
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co tady řveš (velká písmeny)! Piš trochu srozumitelně a krátkých větách. Instaloval jsi mimo ovladače ke kameře také nějaký program? Pokud ano, tak je tou příčinou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
aha sory no za ti velke písmena .snažim se psat srozumitelne ale v cestine sem začatecnik tak ja skusim odinstalovat ten crejzi atak pro kteri sem nainstaloval k ti kamere
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemusíš jej odinstalovat, stačí jej ukončit, aby nepoužíval kameru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napsal jsem jasně po stisknutí kombinace kláves přejít na záložku Položky.Tys zůstal na záložce Aplikace.Udělej to znovu a dej Položky.
Screen uděláš tak,že když budeš mít to okno Správce úloh na ploše,tak stikneš na klávesnici klávesu PrintScreen.
Pak si spustíš program Malování,a v prázdném otevřeném okně stiskneš kombinaci kláves Ctrl+V.No a pak dáš obrázek Uložit jako jpeg a dáš ho sem na fórum jako přílohu do příspěvku.
Screen uděláš tak,že když budeš mít to okno Správce úloh na ploše,tak stikneš na klávesnici klávesu PrintScreen.
Pak si spustíš program Malování,a v prázdném otevřeném okně stiskneš kombinaci kláves Ctrl+V.No a pak dáš obrázek Uložit jako jpeg a dáš ho sem na fórum jako přílohu do příspěvku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak sem to skusil.odinstalovat ten program a nic. kamera porad sviti.a skype mi hlasi že je použivana jinim programem!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2011 18:52) ---
tak tady mam ten scrin
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2011 18:52) ---
tak tady mam ten scrin
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje web kamera Vyřešeno
tak pomuze mi nekdo ????
už se stim peru 3 dni. a začina mi to lezt ne muj slaby nerv
až mi to poleze na muj silni nerv!! tak sni praštim a vihodim cely pc ven oknem
(ale ne važne potrebuji radu )!!!bo mne klepne pepa po hlavě

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3826
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00
-
- 7
- 3510
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3213
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1673
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5674