Nazdar chalani!
Mám tento istý problém.Zapnem PC ,všetko nabehne ako má okrém monitoru,ten zostane bez signálu.
Po dvoch ,troch reštartoch nabehne aj monitor.Najhoršie je ,že aj mne to nejako divne bzučí,ale po
naklopení PC bzukot prestane.Myslel som ,že je to HDD,ale teraz sa mi zdá,že grafika,no neviem.
Keď môžte ,poradte. Díky
Až po 3 restrtech PC naběhne monitor
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Až po 3 restrtech PC naběhne monitor
Ahoj chalane!
Umíš číst, pokud ano tak si přečti pravidla tohoto fóra a příště si založ vlastní téma. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Díky za pochopení!
K problému - nejprve zkontroluj ve Správci zařízení, zda není u GK "?", nebo"!", což znamená problém s ovladačem GK. Případně vyzkoušej novější ovladač. Jaký máš zdroj - značka a W? Zkontroluj také zda GK dobře sedí v soklu a i případné dodatečné napájení.
Umíš číst, pokud ano tak si přečti pravidla tohoto fóra a příště si založ vlastní téma. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Díky za pochopení!
K problému - nejprve zkontroluj ve Správci zařízení, zda není u GK "?", nebo"!", což znamená problém s ovladačem GK. Případně vyzkoušej novější ovladač. Jaký máš zdroj - značka a W? Zkontroluj také zda GK dobře sedí v soklu a i případné dodatečné napájení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11015
-
od JuRas