Ahoj, hledám program, který umí vyfotit nebo prostě udělat screen hlavní stránky na mobilu s Androidem 2.3.5. Gingerbread... Na mobilu nemám root takže mi na něm nejede žádná aplikace z android marketu, co tohle umí... všechny potřebují root.. A to já dělat nechci... TAk by mne zajímalo. jestli někdo tady nemá s tímto zkušenosti... Vím že u nějakých mobilů (iPhone) jsou zkratky, že se třeba zmáčkne najednou power tlačítko a Home tlačítko a vyfotí se to... Ale to u mého ZTE Skate nejde...nebo o tom aspoň nevím, zkoušel jaem všechyn kombinace...
Děkuji předem za odpovědi.
Hledám program na screenshot - Android
Hledám program na screenshot - Android
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Re: Hledám program na screenshot - Android
Zde..
http://www.svetandroida.cz/jak-na-scree ... otu-201005
Můžu se zeptat proč to nechceš rootnout? Já mam SGSII CM7 + root 2.3.7 a mazec..
http://www.svetandroida.cz/jak-na-scree ... otu-201005
Můžu se zeptat proč to nechceš rootnout? Já mam SGSII CM7 + root 2.3.7 a mazec..
Joo taky jsem měl CM7m i Gingerněco a další 3... celý jsem to objel... Ale v každým něco nefungovalo a neybylo to česky...Nejvíc se mi to líbí originál... A pak se to posr*lo že to nenaběhlo ani do toho záklasního BIOSu, takže jsem to musel posílat na reklamaci a slíbil sjem si že to už nikdy dělat nebudu :-) A děkuju, vyzkouším
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Nevím.. Podle mě je dost hloupost mít originál
když můžeš mít dost dobře upravený android podle sebe. A CM7 je jen výhoda. A nevím kdys měl naposled CM7 ale krom menu CM7 je celý android i ADWlauncher v CZ. A skiny si můžeš dát jaké chceš a originál od upraveného ani nepoznáš..
Ale když ti vyhovuje originál tak proc ne.. CM7 mám cca 4 měsíce a hrabu se v tom dost a problém jsem tam žádný tedy nenašel že by něco nešlo..
.. Jinak dávat v dnešní době internetu mobil do servisu co se týká OS je hloupost. Vše jde vyřešit i dost jednoduše..

Joo jenže tohle je ZTE a nešlo najet ani do toho BIOSu, vyměnili mi za nový, sami nevěděli co s tím je, poslali mi novej... Já jsem spokojenej jaký to mám teď...
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je smutný mít Ferrari a jezdit s ním 60km/h 

Člověk se pořád učí.
Šulda pobavil
ale jinak.. To i do ferrari má daleko
..
Qwasyx0: Všechno jde
jen tak to z ničeho nic nejde. A v PC by to šlo vrátit. Vím o lidech co měli stejný problém. Stačí mrknout na SGS fórum.. Ale to je fuk.. Vím jací jsou profící co se týká techniků co se točí kolem mobilů
Některým bych nedal opravit ani lampičku na stole natož mobil..
a co si člověk sám neudělá to nemá..

Qwasyx0: Všechno jde

Neboj se, strávil jsem 5 dní prolézáním různých fór a nikde nebyl ten originální firmware kterej jsem chtěl... A když už jsem něco našel něco použitelnýho (hlavne na developerech) tak mi to ten mobil čím dál víc zanášelo až jsem neměl ani 30 MB pro aplikace... Až nakoneš prostě se jen ukázal obrázek androida a to bylo vše... S tím se opravdu nic dělat nedalo... Říkám strávil jsem nad tím 5 dní celej den prohledáváním internetu... A vím že root je lepší ale ten mobil nemá ani nijak velký výkon (800MHz, Adreno 200) a tak se tam seká i Angry Birds ve vyšších levlech a nemá to pro mne velký význam
vím že bych mohl přetaktovat, ale on už přetaktovanej je (z 600 na 800 MHz) a tak kdo ví jestli by nebyl jak SGSII a držet v ruce po pár minutách hraní rozžhavenou cihlu neí zas tak lákavá předtava...
A když už tu mluvíš o tom ferrari a 60 Km/h tak ti připomínám že to není zrovna legální a můžu přijít o záruku a když pojedeš s Ferrari 61km/h+ tak se ti nic nestane, takže trošku blbý přirovnání...

A když už tu mluvíš o tom ferrari a 60 Km/h tak ti připomínám že to není zrovna legální a můžu přijít o záruku a když pojedeš s Ferrari 61km/h+ tak se ti nic nestane, takže trošku blbý přirovnání...
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
I malý kluk pochopí že to bylo myšleno jako nevyužití potenciálu a když už jsme u těch cizích slov tak to co není legální = nezákonné, v neshodě s právním řádem, to je to správné přirovnání? 

Člověk se pořád učí.
Jaké jiné přirovnání by jsi chtěl? ilegální? Ono to totiž v neshodě se zákonem je, protže tím automaticky ztrácíš záruku 

Toto si zkoušel? (Nečetl jsem to celé, ale mohlo by tam něco být ...)
Nebo jsem našel takhle přímo program. Nevím, jak to máš ty, ale já programy, které nejsou z marketu instaluji (u svého HTC Desire S) přes HTC synchronization (nejdříve ale musím povolit v nastavení instalování programů i mimo and. market). Máš něco takového u svého mobilu?
Nebo jsem našel takhle přímo program. Nevím, jak to máš ty, ale já programy, které nejsou z marketu instaluji (u svého HTC Desire S) přes HTC synchronization (nejdříve ale musím povolit v nastavení instalování programů i mimo and. market). Máš něco takového u svého mobilu?
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Qwasyx0: Jsi vítěz, chceš mít svou pravdu tak ji měj, já ustupuji.
Android zdá se, je v něčem taky pěkný vopruz
Android zdá se, je v něčem taky pěkný vopruz

Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5440
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3142
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8570
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3849
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2728
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”