Caw, potrebuju se rozhodnout mezi temito dvema ntb primarni ucel spise hry proto mi jde o tu grafickou kartu :) dekuji
LENOVO IdeaPad Z570
ASUS K53E-SX498
Pro který NB (hry) se mám rozhodnout? Lenovo nebo Asus? *
Pro který NB (hry) se mám rozhodnout? Lenovo nebo Asus? *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 lis 2011 19:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Notebook arena“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Notebook arena“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Notebook arena“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Notebook arena“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Notebook arena
Jasné Lenovo 

CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro který NB (hry) se mám rozhodnout? Lenovo nebo Asus?
Jak chceš porovnávat integrovanou a dedikovanou grafiku?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
btw: Diky za upravenej nazev topicu.
No ani tak nechci spis me zajima na kolik je ta integrovana tak "na houby" co o ni slysim.
btw2: Prijde mi ze tu integrovanou uz cpou snad uplne do vseho :(
No ani tak nechci spis me zajima na kolik je ta integrovana tak "na houby" co o ni slysim.

btw2: Prijde mi ze tu integrovanou uz cpou snad uplne do vseho :(
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S 540M se nemůže rovnat.
Je skoro všude, protože je součástí SB procesorů
Je skoro všude, protože je součástí SB procesorů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ok diky za osvetleni kazdopadne ted tu mam vetsi orisek je to http://www.alza.cz/packard-bell-easynot ... 258269.htm
vs ten stavajici lenovo ted bych potreboval opravdovej nazor kterej z nich :) diky (co tak koukam je to 250gb + hnusnej vzhled
za 100mhz na procesoru xD ) Diky za kazdej nazor
vs ten stavajici lenovo ted bych potreboval opravdovej nazor kterej z nich :) diky (co tak koukam je to 250gb + hnusnej vzhled

Packard Bell nekupuj když můžeš Lenovo
kvalita nejde vůbec srovnávat...

CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Tak dekuju :) v tom pripade mam jasno diky
Nemáš zač 

ty i7 pekny za 15k skoda, ze tam neni gt540+ to bych urval alze ruce 
jinak taky bych bral lenovo

jinak taky bych bral lenovo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 2830
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
01 dub 2025 18:44
-
- 6
- 2986
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 2
- 3029
-
od helpmeboys
12 zář 2024 20:16
-
- 11
- 3869
-
od matty
08 říj 2024 12:23
-
-
Upgrade RAM a SSD na Lenovo V330-15IKB Příloha(y)
od Arha » 17 črc 2024 11:03 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2484
-
od zeus
17 črc 2024 17:47
-