Hezký den
Mám problém s HDD který je v externím rámečku a připojuji ho přes usb .Používám ho již delší dobu a nikdy s ním nebyl problém.
Po připojení jsem měl problém s tím , že jej notas neviděl , ale ve správě disků se oběvil.
Tak jsem zkoušel jej inicializovat , ale tahle nabídka se mi neoběvovala a podotýkám , že jsem přihlášen jako správce.Používám Win7.
Po několika restartech a mi záhadném způsobu se mi již oběvil jako celý 280 gb a ve formátu RAW.
Předtím byl dělen na 3 stejné části.Nyní po každém startu mě to vyzívá abych jej naformátoval ale mám tam fotky , které jsem si nestihl zálohovat.
Pomůže mi prosím někdo uvést HDD do původního stavu BEZ FORMATOVANI ?????? Předem děkuji za jakoukoli sebemenší radu.....
Nenačítá HDD jak by měl
Re: Nenačítá HDD jak by měl
Disk je zralý na reklamaci či brzký odpis. Záchrana dat je možná R - Studiem (plnou verzí), data se ovšem musí zachránit na jiný disk, jinak o ně přijdeš, tentokrát definitivně!
Děkuji za radu a myslíš , že tohle je JEDINÝ způsob ?
Co třeba to zformátovat rychlým způsobem což přepíše jen zaváděcí stopu a poté data vytáhnout
nějakým free programem.
Myslím , že by ten HDD mohl ještě vydržet , mám ho jen necelé 3 roky , a myslím ,že je to jen
softvérová chyba...
Co třeba to zformátovat rychlým způsobem což přepíše jen zaváděcí stopu a poté data vytáhnout
nějakým free programem.
Myslím , že by ten HDD mohl ještě vydržet , mám ho jen necelé 3 roky , a myslím ,že je to jen
softvérová chyba...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Rozhodně bych nezkoušel štěstí a ještě k tomu neformátoval, když už jsi ztratil formát ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”