Zvednutí cen u HW, proč?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvednutí cen u HW, proč?
Já osobně bych počkal. Jak jsem již psal dříve, je to o nabídce a poptávce. Trh díky vysokým cenám přestane poptávat zboží a obchody, aby se uživily, musí s cenou dolů. V současné době je tato rovnováha rozbitá blbým kursem a vánoční horečkou. Čekal bych, že na začátku roku se to zklidní. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Může být klidně daleko hůře.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To neví nikdo,kdy kupovat a kdy ne. Jak již jsem psal,kdybych tenkrát koupil Athlony X4 za 1998,-kč, tak dnes by stály 2400,-kč. Přitom správně měly být díky novějším modelům ještě pod 1900,-kč.To samé paměti.Brával jsem 8GB za 840,-kč dnes koupím 8GB 980,-kč.U disků ani netřeba komentáře.Většinou ceny spíše klesaly a kdo koupil něco na sklad byl za hlupáka. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Mluvil jsem s kámošem včera u piva (on dělá v XXX IT velkoobchodu) a říkal, že to jsou upravené ceny vzhledem aktuálnímu stavu, situaci a možný pokles cen vidí až tak po 3 měsíci 2012. Prý když nakupovat, tak až po novém roce v aukcích HW s téměř plnou zárukou stejně jak to dělám každý rok já 

Hoff píše:Má cenu vyčkat s nákupem HW až na začátek nového roku, nebo je to bláhová naděje, že ceny klesnou?
Nebo to chce křišťálovou kouli?
Cha, křišťálovou kouli nedám z ruky a pochybuji, že seženeš vlastní, je to hodně nedostatkové zboží

Co jsem tak četl tak disky půjdou cenama dolů v polovině roku 2012. Spíš bych se odkázal na aukro.
Just Fucking Google It!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
je to hodně nedostatkové zboží
Vánoční trhy mají zaplavit čínské koule ze syntetického křišťálu...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Syntetický křišťál? Není to něco jako západní kapitalistické gumové párky, co sem ty šmejdy cpou? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 8430
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5009
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-