katoda vs dioda Vyřešeno
Re: katoda vs dioda
dají se ty katody připojit přímo na zdroj? to by mělo jít ne? protože na základní desce mám jenom jeden volnej 3pin... to mi asi stačit nebude..
-
- Pohlaví:
Ty neumíš číst?
These CCFLs (cold cathode fluorescent lamps) are best suited for the interior lighting of PC systems. With an inverter they are connected to an unused 4-pin plug of the power-supply and can be used immediately. The CCFLs are 30 cm long.
Tyto CCFL (Cold Cathode zářivky) se nejlépe hodí pro vnitřní osvětlení PC systémů. S invertorem, které jsou připojeny k nevyužité 4-pin konektor pro napájení a lze ji použít ihned.CCFL jsou 30 cm dlouhé.
Spinač není problém tam namontovat.
These CCFLs (cold cathode fluorescent lamps) are best suited for the interior lighting of PC systems. With an inverter they are connected to an unused 4-pin plug of the power-supply and can be used immediately. The CCFLs are 30 cm long.
Tyto CCFL (Cold Cathode zářivky) se nejlépe hodí pro vnitřní osvětlení PC systémů. S invertorem, které jsou připojeny k nevyužité 4-pin konektor pro napájení a lze ji použít ihned.CCFL jsou 30 cm dlouhé.
Spinač není problém tam namontovat.
Radši si tu ledku vážně kup místo lustru ty joudo 
Jako nevim no. Komp máš pod stolem, takže praktický využití možná tak pokud ti zase spadne nějakej šroubek.

Jako nevim no. Komp máš pod stolem, takže praktický využití možná tak pokud ti zase spadne nějakej šroubek.
-
- Pohlaví:
Tak spinač v balení je - http://www.alza.cz/fluorescencni-katodo ... .htm#popis
ale beztak mi to přijde jako zbytečná kravina, která jen zatěžuje zdroj, sice minimálně ale zatěžuje a v případě poruchy invertoru může zdroj poškodit.
ale beztak mi to přijde jako zbytečná kravina, která jen zatěžuje zdroj, sice minimálně ale zatěžuje a v případě poruchy invertoru může zdroj poškodit.
Poky píše:Radši si tu ledku vážně kup místo lustru ty joudo
Je fakt že mi padaj dost často

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš si tam koupit svítící ventilátory...
http://pridavne-ventilatory.heureka.cz/f:12631:1/?f=5
http://pridavne-ventilatory.heureka.cz/f:12631:1/?f=5
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jop.. ještě dotaz utáhne mi jeden 3pin konektor ze základní desky 4 katody? 

- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K čemu 4? Mám dvě a je to občas po večerech tak nepříjemné že to vypínám! Teď už mi to týden nesvítilo a je mi to nějak ukradený..
Jinak ty ventilátory nic neosvítí.. Jako první jsem tam měl ten venti. a nesvítil nic moc.. tak přišlo na katody.. Ty svítí, ale teď je prodávam spolu s PC :)
//EDIT: jinak mám tydle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K1P60009EX (nevím jestli je to katoda nebo dioda) Spše tipuji na Katodu..? :) Máš k tomu i vypínač.. Můžu ti to klidně nafotit jestli budeš chtít..

Jinak ty ventilátory nic neosvítí.. Jako první jsem tam měl ten venti. a nesvítil nic moc.. tak přišlo na katody.. Ty svítí, ale teď je prodávam spolu s PC :)
//EDIT: jinak mám tydle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K1P60009EX (nevím jestli je to katoda nebo dioda) Spše tipuji na Katodu..? :) Máš k tomu i vypínač.. Můžu ti to klidně nafotit jestli budeš chtít..
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
2 budou velký a dvě menší dopředu, protože tam mám mřížku tak aby to taky svítilo modře :) ale furt nevim jestli to dokáže utáhnout jeden 3pin z desky že jo... 

- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já ty moje natahuju do MOLEXu..
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
-
- Pohlaví:
Nevím jestli to utáhnou, ale na desku bych to nedával - přímo na molex.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”