Nejdou instalovat tiskárny -přístup odepřen

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kurda618
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejdou instalovat tiskárny -přístup odepřen

Příspěvekod kurda618 » 20 lis 2011 18:21

Ahoj, dokázal by mi někdo pomoci?

Nejdou mi nainstalovat tiskárny a to globálně ani PDF creator. ...Zakoupil jsem tiskárnu Samsung SCX 3205W a narazil jsem na problém při instalaci. Píše mi to při instalaci přístup odepřen, zkoušel jsem i samsung universal printer driver, ale bez uspěchu. Vygooglil jsem nějaké další postupy jak povolit přístupy pro instalaci, ale vše bez úspěchu.

Jinak problém s instalacemi jsem doposud neměl.

Tiskárna Xerox Phaser 3140 cca pred rokem uspěšně nainstalovaná a donedávna funkční.

Reinstalace WIN XP SP3 se trochu bojím. cca před třemi měsíci mi odešel ntb, vyměněn za stejný, HD move z původního.

Je to pro mě důležité, předem díky Petr

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Lis 2011 18:26) ---

Možná by bylo řešením připojení nějakého machra přes vzdálenou plochu...
můžete mě kontaktovat na skype: kurda618
Naposledy upravil(a) kurda618 dne 20 lis 2011 21:56, celkem upraveno 1 x.

Reklama
guest

Re: Nejdou nainstalovat tiskárny

Příspěvekod guest » 20 lis 2011 18:31

Vítej na PC-Help!

Nevím jestli to správně chápu, ale v novém NB je použit starý HDD s již nainstalovaným systémem? To nemusí pracovat korektně.

U tiskárem je třeba dodržet předepsaný postup /Mnoho lidí to ani nečte/. Některé tiskárny musí být zapnuté, jiné se zase zapínají na vyzvání.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Orcus » 20 lis 2011 18:34

Taky je kolikrát potřeba vypnout AV program. Nicméně používat disk ze starýho NTB v novým (pokud to není přesně ten samej model), nedělá dobrotu. Lepší je vždycky dát čistou instalaci :smile:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Myskar
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Myskar » 20 lis 2011 18:35

A stáhnul jsi ovladače pro stejný OS jaký máš? X32bit x64bit,.....

kurda618
nováček
Stav:

Příspěvekod kurda618 » 20 lis 2011 18:38

Ano, odešel mi ntb lenovo T61, nahrazen lenovo T61 s původním HDD. Vše fungovalo bez problémů /původní tiskárny ...xerox, i nové instalace progamů.../ až do chvíle kdy se do cesty připletla tiskárna od samsungu a já to začal řešit.

Při insalaci mi píše přístup odepřen. vYGOOGLIL JSEM cosi, co by to mělo řešit, ale bez úspěchu. Pohledám, dám to sem.

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Lis 2011 18:39) ---

Ano ano, nejsem uplna lama, zkousel jsem vyplnout NOD, firewall, nouzový režim,... řeším to už asi 14 dní.

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Lis 2011 18:47) ---

Reinstalace systemu se dost bojím, pač jsem dlouhodobě v zahraničí, a nevím jak by se to mohlo chovat v důsledku výměny HW. S nefunkční ntb bych byl pěkně v řiti, víc než s nefunkční tiskárnou. Že?

Kontroloval jsem spouštění služeb systemu dle tohoto članku mám všechny povolené a spuštěné
http://www.zive.cz/clanky/budte-panem-nad-systemovymi-sluzbami-windows-xp/sc-3-a-131304/default.aspx

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Nejdou instalovat tiskárny -přístup odepřen

Příspěvekod El Diablo » 21 lis 2011 12:24

Máš administrátorské práva? Zkus projet PC na breberky...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 lis 2011 13:39

Je regulérně odinstalována původní tiskárna? Projeď notebook programem Ccleaner a to i registry (povol zálohu).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

kurda618
nováček
Stav:

Příspěvekod kurda618 » 21 lis 2011 18:42

to Pic:ccleaner-registry byla jedna z prvnich věcí kterou jsem zkoušel

to el diablo:admin práva samozřejmě mám, přes noc zkusím pustit kompletní testy na NODu.

PLS kdyby si někdo udělal na mě čas a ozval se mi skype /nick nahoře/ že bysme to zkusili probrat. Snažil bych se pak nějak odvděčit.

Myskar
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Myskar » 21 lis 2011 18:50

Já bych ti poradil jestli ti to hází nějaké okno, tak tam bude hláška a určitě nějaký speciální kód, tak si to opiš a zagoogluj + název tiskárny a to by byl pech aby někde na world forech nikdo neměl podobný problém. Takhle ti těžko poradit, když to nechceš řešit novou instalací OS.

kurda618
nováček
Stav:

Příspěvekod kurda618 » 21 lis 2011 19:40

Okno to hází přístup odepřen, jako že nemůžu zapisovat do nějakých systemových složek. Kontroloval sem práva v regedit a regedt32 v klíčích ..hkeylocalmachine...software...dle návodů co jsem vygooglil a vše se zdá být povolené.

Dobře, uvažujme, že přeinstaluju system, bude to po mě chtít seriové číslo WIN-XP? Já mám totiž na disku instalaci z počítače, který je už dávno ve šrotu, a počítač, který mám teď má vlastně na nálepce jné seriové číslo. Takže teoreticky mám k dispozici dvě licence. Ale můžu se spolehnout že bude můj komp po reinstalaci systemu aspoň stejně funkční jako teď. Byl bych totiž docela nahranej.

Nejde mi do hlavy že všechno ostatní je naprosto funkční, včetně instalací týkajících se jiných hardwarů.

Ještě bych podotkl, že disk mám rozdělený na dva logické a na tom druhém instalovaný system WIN-XP SP2. Takže jsem to zkoušel instalovat i tam a vše bez problému. Jenže tento sys nepoužívám jako hlavní, takže tam je mi to k ničemu. Jedině jako že bych vždy restartoval komp abych mohl něco vytisknout.

Achjoo

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 21 lis 2011 20:02

Pic píše:Je regulérně odinstalována původní tiskárna? Projeď notebook programem Ccleaner a to i registry (povol zálohu).

Proč odinstalována? Můžeš mít vícero tiskáren...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Myskar
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Myskar » 21 lis 2011 21:17

Neřikám, že to se musí hned přeinstalovat, ale asi kvůli čistotě to ve finále bude nejlepší rešení. Ještě mě napadlo jednou jsem měl taky problém s nastavením tisku a měl jsem nějak bloklý tisk a klasická úprava ne a ne se zbavit starého zástupce tiskárny + blokování nevytištěných dokumentů. Hrál jsem si tím a taky nic nezabralo až pak na německém foru mi jeden poradil a hex editorem jsem musel otevřít 2 soubory a udělal pár úprav a ono to opravdu fungovalo.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nedarí sa inštalovať apps na Google TV
    od Rayziss » 16 led 2025 03:55 » v Vše ostatní (sw)
    1
    2831
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 led 2025 12:23
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4252
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11
  • Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
    od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw)
    9
    5874
    od Radovan-kocour Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:01
  • eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
    od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    9301
    od pajauh Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 18:07

Zpět na “Problémy s hardwarem”