32 ? alebo 64 ? a a ultimate ? alebo Basic ?
Re: 32 ? alebo 64 ? a a ultimate ? alebo Basic ?
64 bitova verzia je x64, x86 je 32 bitova. Mozes reinstalovat znova. 

► Zobrazit spoiler
To snad nemislite vazne, sak to nema logiku, preco je potom 86x 32x, ked 64x je 64x
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zajímavé jak každý přemýšlí jinak. Proč by 64X měl být 32-bitový systém?
A máš pravdu, my nemislíme, my myslíme... 

-
- Pohlaví:
mandes píše:To snad nemislite vazne, sak to nema logiku, preco je potom 86x 32x, ked 64x je 64x
Já na té otázce nevidím nic směšného a pochybuji že někdo ví proč je tomu tak - resp. proč je to zrovna tak označeno.
X86 = 32 bit
X64 = 64 bit
Pro laika je to analogicky nepochopitelné.
petaq píše:Pokud chce hry který nejdou na W7 rozjet pod XP Mode tak VPC potřebuje.
on chce na nový hry, a i kdyby, tak existují emulátory a na to nepotřebuje ultimate
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
Zatial sa nenasla hra, ktora by mi nesla pod Win7 64bit. Od Neverhooda (vysiel v 1996 a v odporucanych poziadavkach mal Win 95), cez prveho Half Life, BF 1942, Medal of Honor Alied Assault, az po nove pecky. Niekedy to chcelo specialny patch alebo pod, ale vzdy to nakoniec slo.
► Zobrazit spoiler
Blue Spirit píše:mandes píše:To snad nemislite vazne, sak to nema logiku, preco je potom 86x 32x, ked 64x je 64x
Já na té otázce nevidím nic směšného a pochybuji že někdo ví proč je tomu tak - resp. proč je to zrovna tak označeno.
X86 = 32 bit
X64 = 64 bit
Pro laika je to analogicky nepochopitelné.
Zda někdo ví, proč to tak je? Tak to je jasné, já to vím

-
- Pohlaví:
Po pravdě, čekal jsem nějaké moudro s trochou smíchu.
Řeknu to tedy jinak, internet je velkým zdrojem informací a vygooglit se dá skoro všechno. Zdrojem informací může být Google, Vikipedie, Seznam, ale také PC-Help.
Proto je třeba ten problém dotyčnému vysvětlit a ne se mu tlemit.
Řeknu to tedy jinak, internet je velkým zdrojem informací a vygooglit se dá skoro všechno. Zdrojem informací může být Google, Vikipedie, Seznam, ale také PC-Help.
Proto je třeba ten problém dotyčnému vysvětlit a ne se mu tlemit.

Tlemím se tobě, protože jsi řekl, že nikdo neví proč to tak je a že jsi navíc líný i googlit. A speciálně ty by sis to měl i pamatovat 
P.S.: Nejen 20 zcela zbytečných příspěvků bych našel, ale u tebe, stačilo by se zahloubat u tvého profilu

P.S.: Nejen 20 zcela zbytečných příspěvků bych našel, ale u tebe, stačilo by se zahloubat u tvého profilu

Naposledy upravil(a) X dne 21 lis 2011 01:45, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
Nenapsal jsem že jsem líný googlit, jen jsem napsal že je lepší dotyčnému odpovědět než se mu tlemit.
Ty ale radší napíšeš dvacet příspěvků v nihž se budeš vysmívat a dávat nápovědy, než abys to v klidu vysvětlil.
Ty ale radší napíšeš dvacet příspěvků v nihž se budeš vysmívat a dávat nápovědy, než abys to v klidu vysvětlil.
X: 80386 a níž jsou ale 16 bitový procesory pokud vím.. Na to máš taky vysvětlení?
Cobain_SK: Tak třeba CrashDay..
Cobain_SK: Tak třeba CrashDay..
Just Fucking Google It!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
80386 je 32bitový, stačí zkontrolovat wiki
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”