Dobrý den Kde je chyba ,když na notebooku zapnu bezdrátové připojení ,tak mě to ukáže ,že připojen jsem ,ale prohlížeč spustit nejde.děkuji
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 lis 2011 16:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „bezdrátové připojení“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „bezdrátové připojení“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Pro začátek snad pomůže toto. Až budete mít nastudováno a vyzkoušeno, ptejte se dále. Tentokráte však již trochu konkrétněji, Erwan1 navíc ve svém vlasním tématu, protože jeho problém může být zcela jiný, než v tomto topicu a jen by se tu matlalo X věcí do sebe.
Jak nejde spustit prohlížeč? Ten by se měl spustit, ale nepřipojí se. Co je tedy vlastně za problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
PC a router podle zobrazení celé mapy propojení spolu asi komunikuji protože na notebooku mi to píše síla signálu vynikající 100% ,ale mezi wifi a internet červený křížek, když zobrazím celou mapu propojení.díky
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Router mi známý nakonfiguroval na mou IP ,ale dělal to doma bez mého notebooku.když jsem to doma spustil bez problému mě internet šlapal. Druhý den když jsem se chtěl připojit mě to píše ,že explorer nemuže zobrazit stránku.CD k routru nemám.
CD k routeru nepotřebuješ. Na router se připojíš z prohlížeče: http://IP_adresa_routeru a tu adresu zjistíš z příkazové řádky (cmd) – když napíšeš ipconfig, je to ten údaj, který máš uveden coby výchozí bránu, například: http://192.168.1.1/
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Asi to se mnou nebude jednoduché ,ale nepochopil jsem jak se do toho routru dostanu.Ještě když mi to známý konfiguroval chtěl po mě adresu server DNS kterou mi tam předinstaloval.
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Zdravím, když zapnu počítač tak se neobjeví ani obrazovka s logem základní desky a začne se restartovat, větráky se vždy na chvilku roztočí a hned přestanou a takto stále dokola. Když ho vypnu přes tlačítko a zase zapnu, tak už najede do windows,...
Poslední příspěvek
Vyměnil jsem baterku, při prvním startu se to zase restartovalo, ale po 3. restartu už to naběhlo samo, tak uvidíme
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot
Tak jsem tu opět.
Jsem jediný uživatel počítače a chtěl bych mít práva na vše. Pomůže mi někdo? Nedostanu se kam potřebuji. Většinou to píše něco jako "tento program byl zablokován správcem". Do Win 11 se mi zatím nechce.
Prosím o pomoc,...
Poslední příspěvek
Pokračuj ve svém předchozím tématu . Když se ti povede téma zamknout, stačí téma nahlásit a vybrat možnost Odemknout téma.
OMLOUVÁM SE, ale u původního příspěvků nemohu odpovídat.
Dobrý den, dnes jsem obdržel email z vlastní adresy (gmail), který jsem neodeslal. Email je prázdný, v předmětu je "test." Email je i v "odeslaných." Okamžitě jsem změnil...