Zdravím,
Dnes se mi na PC obejevil problém s mojí klávesnicí a myší - nefungují jak mají.
Projevuje se to tak, že pakliže chci třeba psát v textovém editoru tak každé písmenko si dělá co chce. Třeba S otevře tento počítač apod.
Esc otevře nabídku start a symbol Windows na klávesnici nic.
Problém s myší se projevuje následovně: kliknu na ikonu, poté a další ale oznáčená je stála ta předtím + se k ní přidá ikona na kterou jsem kliknu potom (jakobych měl stlačené levé tlačítko a chtěl označit více věcí).
Poté, pakliže zapnu prohlížeč a chci rollovat do§, tak mi místo toho kolečo zvětšuje a zmenšuje stránku apod.
Zkoušel jsem vypnout PC odpojit myš a klávesnici, poté opět zapnout PC, vypnout PC a vše připojit zpět a opět zapnout PC, ale to také nepomohlo.
Odstranil jsem software, který jsem si včera nainstaloval, ale také nic.
Nevíte jak bych mohl vyřešit tento problém?
Klávesnice a myš fungují nesprávně
Re: Klávesnice a myš fungují nesprávně
Jestli máš možnost, tak vyzkoušej myš a klávesnici na jiném počítači. Podle mě to bude asi nějaký vir. Zkus dát log z HJT do sekce.
Na jiném PC fungují normálně.
Otestoval jsem PC antivirem a byl nalezen jeden vir, ale bohužel nepomohlo to. Zkusím teda to HJT
Otestoval jsem PC antivirem a byl nalezen jeden vir, ale bohužel nepomohlo to. Zkusím teda to HJT

Tak je asi jasné, že tam něco není v pořádku. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Klávesnici oblbují zpravidla keyloggery...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1959
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17