je to vypalovacka sam ji mam a pomoci laseru pravdepodobne muzes vykreslovat je na to program mozna nero nevim nepouzivam dlohuo -zadna barva -kdyz chceš jednoduse napsat na dvd cod mw 3 tak je to pekny
to vostro ma otacky hdd 7200rpm , kdežto lenovo idepad Y570 "jen" 5400 rpm .. poznam v praxi rozdíl ?... a potom je rozdil v grafice ... lenovo Ge Force Gt 555m a vostro ma Intel graphics HD ... ktera z nich je lepsi ?.. pak ma o neco lepsi vykon cpu, ale to zas tolik neva
Prosím o pomoc. Ozval se mi táta, že mu jde asi 14 dní strašně pomalu notebook. Má tento notebook:
Když jsem ve správci úloh otevřel procesy, všiml jsem si, že pokud otevřu jeden tab v Chrome a nic nedělám, paměť je využitá z cca 60 %. Když třeba...
Poslední příspěvek
Samozřejmě, že nová instalace WIN je nejlepší řešení, ale také nejpracnější.
Ohledně pomalého disku to může být také, že je zaplněn na 99%, a nebo je na konci životnosti. Udělej kontrolu disku programem CrystalDiskInfo. (Že by měly být pravidelné...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.