Nejde mikrofon
Nejde mikrofon
Ahoj, nejde mi mikrofon, proste me na druhe strane neslysi. Mam OS XP home edition a realtek HD. Kdyz zkousim test zarizeni tak mi tam skace "ukazovac ze mluvim" pouze kdyz si zapnu video nebo proste nejaky zvuk v pocitaci (MP3,filmy atd.). Nejspis to je spatne nastavene tak by jsem potreboval poradit jak to nastavit. Diky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mikrofon
Herdek, to se neumíš pořádně vyjádřit v jakém programu máš problém s mikrofonem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tak abych byl presnejsi, dela mi to v kazdem programu, kdyz chci mluvit tak oni slysi to co slysim ja, proste to co mi vychazi z repraku. (omlouvam se ale nwm jak to jinak napsat) snad jsi to pochopil.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Záložka Zvuk - a tam u záznamu zvuku zkontroluj, zda tam je správně uvedeno Výchozí zařízení (to je zvuková karta). Také tam zkontroluj nastavení Hlasitosti. To je tajemství, že nenapíšeš v jakém programu mikrofon nechodí? Je zaručeně funkční?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2752
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”