Myš s látkovým kabelem
Myš s látkovým kabelem
Uvažuju o koupi Razer Lachesis Refresh - slušná myš za slušnou cenu, ale nechci myš na pár měsíců. Mám zkušenost s A4Tech 750BH, že se mi kabel v ohybu kousek od myši přelámal a začala vypadávat. To bylo už asi po půl roce celkem intenzivního hraní a to má kabel v plastu. Nevím co čekat od látkového kabelu, chcu ať vydrží alespoň několik let a nezlomí se po měsíci. Navíc by to bylo bráno jako mechanické opotřebování takže bez nároku na reklamaci. Máte někdo zkušenosti s takovým kabelem?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Myš s látkovým kabelem
S opleteným kabelem je žehlička, ne?
S takovým kabelem zkušennost nemám, ale mám myš Razer Diamondback s "normálním" kabelem již několik let a kabel stále v pohodě, jediné co jsem měnil je levý mikrospínač

S takovým kabelem zkušennost nemám, ale mám myš Razer Diamondback s "normálním" kabelem již několik let a kabel stále v pohodě, jediné co jsem měnil je levý mikrospínač

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za to já s ním zkušenost mám, měl jsem myš Dicota Attack výborná myš, ale měla tenhle látkovej potah na kabelu a po roce používaní začala vypadávat. Odnesl jsem jí do obchodu na reklamaci- řekli že by mi to vzali, ale že už se nevyrábí a nejsou náhradní díly. Poslali mi peníze na účet. Ale asi už bych si myš s látkovým,,potahem'' nekoupil.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je kryt myšky na šroubek, není problém kabel opravit i vyměnit mikrospínač u tlačítek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
U toho kabelu nejde ani tak o provedení jeho vnějšího pláště, ale o jeho jádro a pochopitelně i o zacházení s myší. Pokud se budu ke kabelu chovat, jako dobytek a nechám jej všemožně zkroucený a zauzlovaný, pak nevydrží žádný. Pokud bude kabel ležet na stole s mírnými oblouky, bez podélného zkroucení, pak má šanci na dlouhý život.
Pic píše:Pokud je kryt myšky na šroubek, není problém kabel opravit i vyměnit mikrospínač u tlačítek.
Asi už žiješ trochu jinde, protože ne každy otevírá myš aby v něm měnil kabel nebo mikrospínač, který navíc někde musí sehnat a upřímně kdo tohle mimo technické typy dělá. Já to jednou zkoušel a jen sem se podíval jak je kabel zapojený do desky myši a řekl sem si do tohohle nejdu a radši sem "přepájel" část kabelu lepící páskou.

Každopádně u myši je napsné "ultralehký nekroutící se kabel" a vypadá dost tence, takže když se mi zlomil běžný kabel tohle bych mohl zlomit za pár dní. Kupoval bych bazarovku ještě v záruce u Alzy takže i tak bych měl nějaké záruky.
//edit: Kabel jsem zlomil v místě, kde se nejvíce ohýbá a to při výstupu z myši, kde byl na kabelu kloub, takže při lítání ze strany na stranu v fps hrách se to rychle opotřebovalo. O látky by asi takový problem nebyl, že by se kabel ohýbal v jednom místě. Ale MIROvi se opotřeboval tak kdo ví.

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Asi už žiješ trochu jinde
Patrně nás jinde žije víc

Má ještě někdo nějaký názor na ten kabel nebo myš jako takovou?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám na myši a ode dneška i na klávesnici
Není žádný problém, spíše naopak kabel je tak odolnější vůči oděru a snáze klouže po hladkých plochách než "gumový".
BTW správný technický terminus technikus by měl být "kabel s textilním opletem"...

BTW správný technický terminus technikus by měl být "kabel s textilním opletem"...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3738
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25